DECESE

 

* Suntem alături de Florin Balint și familia sa, la suferința provocată la despărțirea de tatăl lor drag. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace. Condoleanțe sincere din partea familiei Terheșiu Ioana și Călin. (5033)

 

* Transmitem sincere condoleanțe lui Florin și Claudia Balint la decesul tatălui lor. Suntem alături de voi la greaua suferință. Familiile Hrincă, Petruț și Terheșiu Florentina. (5034) 

 

* Sunt alături de prietena mea, Felicia Chirodea, la trista despărțire de tatăl ei. Condoleanțe familiei îndoliate. Sanda Miclăuș. (5035) 

 

* Cu adâncă durere și recunoștință nemărginită, regretăm trecerea la cele veșnice a distinsei doamne

MARIANA MARIN (SANDRONI)

un om de o noblețe deosebită și o profesionistă de excepție. Ne exprimăm compasiunea și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său bun și să-l odihnească în pace. Colectivul S.C. Premagro S.A. Oradea. (5036)

 

* Suntem alături de colega noastră Ramona Borza la trista despărțire de tatăl drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Echipa DAS Oradea. (5037)

 

* Cu multă durere în suflet anunțăm trecerea prematură la cele veșnice a colegului nostru columbofil

CORNEL BRONȚ.

A trăit 61 ani. Suntem alături de soția Maria și copiii, la marea durere pricinuită de decesul soțului și tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Membrii Asociației Columbofile Nufărul Oradea. (5038)

 

* Un gând de mângâiere și alinare adresăm doamnei Bunea Doina și familiei sale, la trecerea în veșnicie a soțului, tatălui și bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Negruț Crăciun și Neli. (5039)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitei noastre mamă, soacră şi bunică

TEREZIA CUC,

în vârstă de 78 ani. Înmormântarea are loc azi, 28 mai, ora 15.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Copiii Alexandru şi Mihaela cu familiile.

 

* Suntem alături de nepoții Drăgan Dorina și Marius, acum când se despart de mult iubita lor mamă 

EUGENIA DRĂGAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Verișoara Cati Pașca, cu familia. (5040)

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost

dr. ing. AUREL BUNEA

ne-a cutremurat profund. Un intelectual distins, profesionist desăvârșit și prieten deosebit a plecat dintre noi. Cu mângâiere rămânem alături de familia îndurerată, care pierde un delicat și iubitor model de familie. Odihnește-te în pace, minunat prieten! Fam. Geta Costa.