* Rămas bun, Alexandru Bora

Ne părăsesc veteranii de război…

Asociația Națională a Veteranilor de Război - Filiala Bihor anunță trecerea la cele veșnice a camaradului Alexandru Bora, veteran al Celui de-Al Doilea Război Mondial, în vârstă de 101 ani. Născut în satul Ateaș, comuna Cefa, pe 19 aprilie 1922, într-o familie cu șapte copii, a luptat ca soldat pe Frontul de Răsărit. Slujba de înmormântare, desfășurată la 26 noiembrie 2023, a fost oficiată de preotul-paroh din Ateaș și de preotul parohiei Inad, fiu al satului Ateaș, în prezența întregii comunități de credincioși ai satului și cu participarea președintelui și a cântărețului ANVR-Filiala Bihor.

Ne exprimăm întreaga noastră compasiune și respectul cuvenit tuturor veteranilor de război, apărători și ziditori ai patriei noastre: „O lacrimă, o floare, o rugăciune”. Vicepreședinte ANVR-Filiala Bihor, dr. Augustin Țărău.

 

* Ne despărțim cu durere de dragul nostru cumnat și unchi

OVIDIU MUREȘAN. 

Îl vom păstra veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-i vegheze sufletul. Voichița, Ruxandra, Dragoș. (4313)

 

* Suntem alături de familia îndurerată la despărțirea de tatăl și soțul drag 

OVIDIU MUREȘAN. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să dea familiei putere și alinare. Fam. Binder și Țenț. (4314)

 

* Specialiștii IT de la Curtea de Apel Oradea și Tribunalul Bihor sunt alături de familia colegului 

OVIDIU-VALERIU MUREȘAN. 

Excepționalele sale calități profesionale și morale vor face să rămână o amintire luminoasă în memoria noastră. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. (4315)  

 

* Cu inimile îndurerate vă anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost soț, tată și bunic,

OVIDIU VALERIU MUREȘAN.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Înmormântarea are loc în 28 noiembrie, ora 12.00, la Capela Frențiu din Cimitirul Rulikowski. Soția Olimpia, copiii Laura-Anca și Alin, nepotul Radu.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare întregii familii Mureșan în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic iubitor,

OVIDIU VALERIU MUREȘAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i dea odihnă binemeritată! Cristina Pușcaș.

 

* Cu adâncă durere și tristețe în suflet ne despărțim de scumpa mea soră 

MARIA CREȚ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fratele Ion cu familia. (4318)

 

* Suntem alături de familia Creț la marea durere prin pierderea celei care a fost o bună soție, mamă și bunică

MARIOARA CREȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași alinare. Familia Bungău și copiii. (4319)

 

* Lumina veșnică să-i poarte sufletul blând printre îngeri și să-l așeze în Împărăția celor drepți, verișoarei noastre dragi 

MĂRIOARA CREȚ.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Florian Marcu cu familia, Florentina Olah cu familia. (4317)

 

* Suntem alături de colegul nostru Sirca Ciprian, în aceste clipe de profundă durere, la trecerea la cele veșnice a mult iubitei lui mame. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar mult îndureratei familii să-i dea multă putere. Colectivul Liceului Teoretic German Friedrich Schiller Oradea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu inimile cernite încă de durerea despărțirii, amintim că se împlinesc 2 ani de când cel care ne-a fost soț iubit, tată, socru și bunic, 

TEODOR ROMAN

a plecat la cele veșnice, lăsând în urma sa lacrimi, durere și amintiri dragi. Dragul nostru, vei rămâne veșnic icoana vie a sufletelor noastre. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Soția Florica, fiul Florin, nora Mia și nepoata Teodora. (4316)