DECESE

 

* S-a stins recent, într-una din cele mai fierbinți zile ale acestui an, cel mai călduros la suflet coleg al generației noastre de absolvenți ai Facultății de Drept din Cluj-Napoca, promoția 1981, avocatul, judecătorul și poetul religios

TRAIAN VELEA,

 din Baia Mare și membru al Cenaclului literar al Baroului Bihor. Traian Velea a fost șeful promoției 1981 a Facultății de Drept din Cluj-Napoca, un coleg inimos, generos din cale afară, înzestrat cu inteligență și memorie deosebită, cu o frumoasă cultură generală. Pe timpul studiilor universitare din Cluj-Napoca (1978-1981) a activat cu succes în cadrul trupei de teatru a Facultății de Drept, a Cenaclului Lex, a participat cu regularitate la Patrulaterul Facultăților de Drept din România (Cluj, București, Iași și Sibiu), a fost iubit și stimat de toți profesorii și colegii săi pentru șarmul său deosebit, umorul  debordant, altruismul său și deosebitul dar al prieteniei. După absolvire a activat ca judecător și apoi avocat la Baia Mare, dar venea deseori și pe la instanțele din Oradea, unde își vizita cu regularitate colegii  de an. Acum câțiva ani a lansat cu mare succes în cadrul Cenaclului literar al Baroului Bihor cartea sa de versuri intitulată IUBI-TE-VOI, DOAMNE, una dintre cele mai bune cărți de poezie lansate vreodată la Cenaclul avocaților din Oradea și Bihor. A suportat cu stoicism și bărbăție boala de care a fost răpus în seara zilei de 26 august 2023 la Spitalul Județean din Baia Mare. Înmormântarea colegului nostru a avut loc ieri, 28 august 2023, iar slujba de înmormântare, la Biserica greco-catolică Sfânta Cruce din Baia Mare. Bunul Dumnezeu să-l păstreze la dreapta Sa pe neuitatul și bunul nostru coleg Traian Velea și sincere condoleanțe soției sale Veronica, fiicei sale Maria Manuela și nepoților săi David și Maia, îngerii lui cu ochi albaștri, așa cum obișnuia avocatul și poetul să-i alinte. Nu te vom uita niciodată, Traiane, îți mulțumim că ne-ai onorat cu prietenia ta!  

Din partea Cenaclului literar al Baroului Bihor

 

* Cel mai dureros moment este pierderea unei persoane dragi. Și el,

AUREL VÂLCEANU

a fost una dintre aceste persoane. Pentru voi a fost și mai mult, fiindu-vă iubit soț, tată și bunic, iar pierderea sa va fi de neînlocuit. Ne alăturăm durerii voastre și ne rugăm pentru odihna sufletului său. Sincere condoleanțe! Vali și Gabi Popoviciu.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră Nicoleta Biluța și fiica Bianca, la dureroasa despărțire de cel care a fost un soț și un tată devotat familiei, 

MARCEL BILUȚA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J. Bihor. (3929) 

 

* Suntem alături de familia celei care a fost colega noastră   

MARIA FĂTU,

în aceste momente extrem de dureroase, când trebuie să-și ia rămas bun pentru totdeauna. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar celor dragi să le dea putere să poată să treacă prin această grea încercare. Grupul seniorilor de la Oltea Doamna. (3928)

 

* Suntem alături de finii noștri Fătu Gheorghe, Simona și Călin în aceste momente de grea încercare când se despart de draga lor soție, mamă și bunică

MARIA FĂTU.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Nașa Damian Irina cu copiii Monica și George cu familiile. 

 

* A plecat spre stele o prietenă foarte dragă mie 

MARIA FĂTU

un suflet deosebit, un OM minunat cu care am împărtășit multe probleme de viață. Ne-am sfătuit, am sperat că ne vom sărbătorii zilele de naștere împreună. N-a fost să fie așa. Boala nemiloasă a luat-o de lângă mine, lăsându-mi multă durere în suflet. Multă mângâiere, vouă, Simona și Călin. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Dorina Ș. (3932)

 

* Îmi iau rămas bun de la cea care a fost mătușa mea,

prof. FLORICA FĂRCAȘ

(născută DACIN). Drum lin și Lumină, Suflet minunat, în marea ta Călătorie! Silvia Băloi (născută DACIN) cu familia, din București.

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 20 ani de când a plecat pe drumul spre veșnicie dragul nostru soţ şi tată

TEODOR ALBITER.

Va rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră. Soţia Mihaela şi copiii Teodora şi Tudorel Albiter.