DECESE

 

* În aceste clipe de profundă tristețe este foarte greu să găsim cuvintele care să exprime ceea ce simțim, la greaua încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a directorului societății noastre   

LADISLAU ZAHRADNYIK.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul S.C. SME Oradea S.R.L. (4843)

 

* Suntem adânc îndurerați de plecarea dintre noi a colegului și prietenului nostru 

LADISLAU ZAHRADNYIK.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Societății Gavella Com SRL Oradea. (4841)

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg 

LADISLAU ZAHRADNYIK.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul S.C. Drumuri Orășenești S.A. (4842)

 

* Lacrimile nu se pot opri, suntem îndurerați de această pierdere a

tehnician silvic IOAN BALA

(de 77 ani). A fost soț, a fost tată, a fost bunic și mai presus de toate a fost un OM BUN. Dumnezeu să ocrotească zborul sufletului său în tainele cerului. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela din Băile Felix. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 30 martie 2024 de la ora 13.00, la Biserica Ortodoxă din localitatea Șumugiu. De-a pururi îndurerați, soția Floarea, fiica Ramona, fiul Marius și soția Emilia și cei mai iubiți nepoți din lume Darius și Mario.

 

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs doi ani (31 martie 2024) de când ne-am luat rămas-bun, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

EMIL - IONEL AVRĂMUȚ. 

Om deosebit, om minunat, alături de care am învățat și ne-am bucurat de minunile acestei lumi, pe care ai iubit-o și ai onorat-o prin dedicarea și pasiunea ta. Ne este atât de dor de tine, de căldura prezenței tale, de prietenia ta, de mângâierea ta... Te vom iubi mereu! Soția Florica, fiicele Raluca și Diana, ginerii Sebastian și Răzvan, nepoțelul Gherasim. (4840)

 

* Au trecut 8 ani de când m-a părăsit dragul meu soț

GHEORGHE CATRINA.

Chipul lui frumos și drag va rămâne pe veci întipărit în inima mea. Parastasul va avea loc la Biserica Albastră. Soția Elena. (4836)