DECESE  

 

* Cu tristeţe şi durere ne despărţim de cel care a fost iubitul nostru tată şi socru,

NICOLAIE BĂLICA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Înmormântarea are loc azi, 3 decembrie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. În veci nemângâiaţi, fiica Gabriela şi ginerele Emil.

 

* În praznicul Sfântului Andrei l-am pierdut pe ginerele meu, copilul meu,

MIRCEA SABIN BĂRCAN.

A plecat lăsând un gol în sufletul nostru. Te-am iubit și te vom iubi mereu,

MIRCEA!

Adriana și bunica Sonia.

 

*  Totul a Început ca o poveste: tu, eu, apoi cei trei copii ai noștri. Era greu, era frumos, dar când Dumnezeu a dat veste că cauta un înger, nu n-ai stat pe gânduri și te-ai alăturat Lui. Povestea noastră continuă, noi aici, tu în cer, pe veci împreună, MIRCEA.

Te iubim și te vom iubi mereu, Florina, Bianca, Cristina, Sergiu și Alina.

 

* Suntem alături de vecina noastră, Adriana, cu fiica și familia ei, acum când se despart de ginerele, soțul și tatăl drag,

MIRCEA BĂRCAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Locatarii din blocul C29, Cantemir, Oradea. (6336)

 

* Regretăm profund trecerea fulgerătoare în veșnicie a celui care a fost o persoană deosebită,

MIRCEA BĂRCAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul S.C. Unimar Com S.R.L. ( 6337)

 

* Suntem alături de distinsa credincioasă a parohiei noastre, Adriana Novac, la despărțirea timpurie de ginerele său

MIRCEA BĂRCAN.

Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să așeze sufletul robului Său în lumina cea necreată a Împărăției Sale, iar celor îndurerați să le dea mângâiere. Preoții, Consiliul și Comitetul parohial, precum și enoriașii Parohiei Oradea Tei. (6348)

 

* În aceste momente de cumplită durere ne exprimăm compasiunea pentru colega noastră, prof. Florina Bărcan, la trecerea în eternitate a soțului ei iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Școlii ”Dimitrie Cantemir”. (6352)

 

* Aducem un ultim omagiu, acum, când pleacă la cele veșnice, colegului nostru

MIRCEA BĂRCAN.

Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Asociația ”Cavalerii fluierului”. (6357)

 

* Regretăm profund trecerea fulgerătoare în veșnicie a celui care a fost o persoană deosebită,

CORNEL FLONTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul S.C. Unimar Com S.R.L. ( 6338)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun și plin de omenie s-a ridicat la cer aproape de Dumnezeu. Ai fost devotată meseriei, pe care ai practicat-o la patul bolnavilor peste 40 de ani, alinându-le suferințele și ajutându-i să treacă mai repede peste boală,

LUCI FLOREA.

Un gând de mângâiere și alinare familiei îndurerate! Dr. Ioan Galea cu soția Florica. (6342)

 

* Odihnește-L, Doamne, pe soțul meu,

MIHAI AGUD,

de 80 ani, care a sfârșit drumul acestei vieți. Primește-l la Tine, alină-i durerea, dăruiește-i liniște și pace! Înmormântarea va avea loc sâmbăta, 5 decembrie 2020, ora 13.00, în Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Soția Dorina.

 

* Dumnezeu a hotărât să mă despartă de cel care mi-a fost tată,

MIHAI AGUD,

și să pună capăt unui drum cu multe încercări la 80 de ani. Dumnezeu să te odihnească și să-ți așeze sufletul într-un loc luminat, unde nu mai este durere! Fiul Sebastian cu soția Aurora.

 

* S-a stins pâlpâind ca o lumânare, fără ca noi să mai putem face ceva, buna noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

CATALINA LUCUȚA,

(78 ani). O vom plânge și o vom purta mereu în inimile noastre, noi, fiicele Rodica, cu soțul Ioan, și Sanda cu soțul Dumitru, nepoții Raluca cu soțul Vlad, Bogdan, Sergiu și Diana, și strănepotul Andi. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică!

 

* Cu sufletul mistuit de durere, mă despart acum de cea mai dragă și neasemuită bunică, plecată dintre noi nedrept și neprevăzut, de cea care mi-a dăruit cea mai frumoasă copilărie, căldura brațelor sale și iubire nemăsurată, de bunica mea,

CATALINA LUCUȚA.

Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică și să îți așeze sufletul în rândul celor drepți! Nu te voi uita niciodată, suflet bun, și îți mulțumesc pentru toată dragostea și grija pe care ni le-ai purtat mereu! Nepoata Raluca, cu soțul Vlad și strănepotul Andi.

 

* Suntem alături de cuscrii noștri, Rodica și Ioan Lenghel și de dragii noștri Raluca și Vlad, la durerea pricinuită de pierderea mamei și bunicii iubite. Sincere condoleanţe! Fam. Sima Ioan.

 

*  S-a stins un luceafăr pe pământ pentru a străluci pe cer în eternitate. În aceste momente, gândurile mele se îndreaptă spre tine,

GHIȚĂ AVRAM,

mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru omul pe care l-am cunoscut, iar lacrimile mele vor fi covorul care te va însoți în drumul spre veșnicie. Dumnezeu să îți primească sufletul frumos în Împărăția Sa și să îți dea odihnă veșnică! Condoleanțe familiei! Luminița. (6335)

 

* Cu multă tristețe ne despărțim de verișorul nostru,

GHEORGHE SILAGHI (TICU),

care a plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Vouă, Maria, Cristina și Mădălin, Dumnezeu să vă dea putere și mângâiere pentru a putea trece peste aceste momente dureroase! Sincere condoleanțe! Fam. Maria și Traian Ias. (6339)

 

* Suntem alături de colega noastră, Murg Marioara, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l o odihnească în pace. Sincere condoleanţe! Colectivul Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bihor. (6347)

 

* A plecat să colinde în ceruri, alături de prietenii săi, domnul

CRĂCIUN PARASCA,

omul îndrăgostit de folclor și de tradițiile poporului român. Un gând pios de recunoștință și sincere condoleanțe familiei îndoliate! Prof. Ligia Antonia Mirișan și colectivul Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” Oradea. (6344)

 

* Un ultim omagiu prietenului

prof. CRĂCIUN PARASCA,

care ne-a părăsit pentru o lume mai bună. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Prof. univ. Mihai D. Drecin.

 

* Cu tristețe în suflete, aducem un ultim și pios omagiu celui care a fost un om minunat și prietenul nostru drag,

prof. CRĂCIUN PARASCA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte și odihnească. Fam. Sălăjan Nicolae. (6354)

 

* Nemărginite regrete la despărțirea de colegul și prietenul nostru, etnologul și publicistul

prof. CRĂCIUN PARASCA,

vicepreședinte al Filialei Bihor a Uniunii Vatra Românească. Săptămâna viitoare ar fi împlinit 75 de ani. Timpul nu a mai avut răbdare. Vreme de mai bine de un sfert de veac a fost vicepreședinte al filialei noastre, răstimp în care s-a implicat cu toată dăruirea și priceperea sa în elaborarea monografiilor unor localități bihorene, a volumul Jertfa de sânge a Bihorului, a unor secțiuni din istoria filialei, în organizarea și desfășurarea concursului Tinere talente, a manifestării evocatoare Florile recunoștinței, a unor spectacole de vibrație patriotică, a altor numeroase acțiuni de rezonanță inițiate de Uniunea Vatra Românească. Rămânem cu amintirea unui suflet împătimit de valorile culturii tradiționale, cuprins de bunătate și generozitate, rugându-ne Părintelui Ceresc să-l odihnească în Împărăția Sa. Întregii familii greu încercate, un sincer gând de mângâiere și alinare. Filiala Bihor a Uniunii Vatra Românească.

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna ing. Imre Judit și familia, în aceste momente grele pricinuite de pierderea fulgerătoare a soțului,

domnul ing. ISTVAN IMRE,

fost coleg de la S.G.A. Bihor. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Un ultim omagiu din partea colectivului Sistemului de Gospodărire al Apelor Bihor. (6345)

 

* Sunt momente dureroase și greu de consolat acelea în care trebuie să te desparți pentru totdeauna de un părinte. Prin gândul nostru de compasiune și de mângâiere îi suntem alături dragii noastre prietene, conferențiar Ramona Tanc, aducând omagiul și respectul nostru scumpului său tată care pleacă azi într-o lume mai bună.  Știm că doare și că rana pe care o lasă pare că nu se va vindeca niciodată. Dar golul ce rămâne în urma lui se va umple cu amintiri neprețuite. Bunul Dumnezeu să vă întărească și să vă dea balsam mângâietor în suflete și-n gânduri, iar celui călător să-i facă drumul lin spre lumea fără dor. Prof. Lidia Ivașcu și prof. Dana Pușcașiu cu familiile. (6353)

 

* Sadly but gratefully, we commemorate

Ms. RODICA TODA,

former director Grădinița Nr. 20 and pioneer in special education in Oradea.

 In RODICA, we lose a highly valued and enthusiastic partner, who participated for many years with great dedication in our common projects in favour of children with special needs and in interest of the Belgian VZW ORADEA Foundation.The countless good memories of our pleasant cooperation are indelible. We will deeply miss her faithfulness, care and warm friendship, which we enjoyed ourselves. She was very special.  We wish family and friends a lot of love and strength to bear this great loss. Family and friends Dr. Patrick and Lutgarde BELLINCK, their children, grandchildren and the VZW ORADEA Foundation team, Belgium  also on behalf of the Management and staff of the Department of Applied Social Studies of VIVES UNIVERSITY of Applied Scienes - 8500 Kortrijk, Belgium, and the Management and staff of DVC ZEVENBERGEN - 2520 Ranst, Belgium. (6346)

 

* Vestea trecerii în neființă, la cele veșnice a celei care a fost buna noastră vecină

MARIA MARTIN,

ne-a produs o imensă tristețe. Dumnezeu să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndoliate. Vecii de bloc, str. Lanului nr. 7. (6349)

 

* Un ultim și pios omagiu la despărțirea de prietena mea de o viață

ANA GUI.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în Împărăția Sa. Cionca Florica, cu întreaga familie. (6350)

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegelor noastre Daniela Crecan și Cristina Paul acum când o conduc pe drumul veșniciei pe draga lor mamă

CONSTANȚA BRĂTAN,

cea care le-a fost reazăm în bucuriile și încercările vieții. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Colectivul Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix.

 

* Cu profundă durere suntem alături la trecerea din viață a vărului meu

MIRON POP,

din Chișlaz. El a fost vărul meu dar ne-am înțeles și am fost ca și frații. Aici e sfârșitul durerilor, necazurilor vieții pe acest pământ, dar prin credința lui în Isus Hristos va fi în Împărăția lui Dumnezeu pe vecie. Împărtășește durerea trecerii lui din viața aceasta întreaga familie a vărului său prof. Nistor Sasca, din Canada. Condoleanțele noastre familiei și nepoților Dorina și Corneliu.  

 

* În momentele de grea încercare, suntem alături de familia părintelui Roman Pintea la pierderea fratelui drag,

PAVEL PINTEA.

Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică iar celor rămași puterea de a trece peste această încercare. Cu prețuire, pr. Florin Negruțiu cu familia.

 

* Suntem alături de voi Sabina și Claudia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

PAVEL PINTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Farcaș. (6355)

 

* Îndoliată în suflet, cu lacrimi în ochi mă despart de tine, suflet bun și drag, scump nepot

ALIN-IONUȚ.

Drumul tău spre cer va lăsa o durere infinită în inima mea. Odihnește-te în pace! Mătușa, Maria Tripe.

 

* Cuprinși de tristețe, regretăm din suflet, trecerea în veșnicie a iubitului nostru verișor,

ALIN-IONUȚ.

Te vom păstra în suflet cu amintiri frumoase. Dormi în pace! Verișorul Călin cu familia.

 

* Cu lacrimi de durere ne despărțim de dragul nostru verișor, ce a plecat mult prea devreme de lângă noi,

ALIN-IONUȚ.

Dumnezeu să îl odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Verișorul Marius cu familia.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Dorina Pop, la trecerea la cele veșnice a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei greu încercate să-i dea alinare. Colectivul Școlii Gimnaziale ”Octavian Goga” Oradea. (6358)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la bunul nostru prieten

MIRCEA COLȚE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Sorin și Anca Vila. (6359)

 

* Tristă a fost pentru noi dimineața zilei de 29 noiembrie, când am aflat că verișoara noastră dragă,

MARIA COCA,

a plecat dintre noi. Suntem alături de voi, unchiule Ștefan, Fănel, Luci și Șerban, cu familiile. Nu te vom uita niciodată. Verișoara Vuțica Gavriș, cu familia. (274)

 

* S-a stins o ființă atât de dragă, verișoara

MARIA COCA,

lăsând în urmă durere și tristețe. A plecat la cele veșnice în data de 29 noiembrie, dată la care a plecat și mama, în urmă cu 7 ani. În aceste clipe grele pentru voi, unchiule Ștefan, Fănel, Luci și Șerban, cu familiile, un gând de alinare și mângâiere. Ne rugăm Lui Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Lui. Verișoara Mărioara Ani, cu familia. (275)

 

* Un gând din inimă și o lumânare aprinsă pentru cea care a fost nașa noastră,

CONSTANȚA BRETAN.

Amintirea ei va rămâne veșnic în sufletul meu. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fina Viorica. (276)

 

* În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să ne găsim cuvintele, draga noastră colegă, farmacist Cristina Zdrîncă, pentru că nimic nu-ți poate mângâia sufletul la pierderea tatălui tău drag,

GHEORGHE SILAGHI.

Sincere condoleanțe din partea colectivului farmaciilor Sfânta Maria. (277)

 

* Profund îndurerați am aflat de trecerea la cele veșnice a unui om minunat, dedicat alinării suferințelor semenilor săi,

LUCIA FLOREA.

Va rămâne mereu în sufletele noastre pentru bunătatea și altruismul ei. Fam. dr. Mircea și Mariana Popescu. (278)

 

* Cu mare durere în suflet, am aflat de vestea trecerii în neființă a dragei noastre,

LUCIA FLOREA.

Profesionistă desăvârșită, a fost pentru noi un exemplu de devotament profesional în slujba celor suferinzi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Dr. Rodica Dale și dr. Radu Morariu. (279)

 

* Aducem un ultim omagiu

prof. CRĂCIUN PARASCA,

coleg drag, iubitor de folclor, prețuitor al satului tradițional românesc a cărui existență și complexitate spirituală a cunoscut-o atât de bine și a făcut-o cunoscută și celorlalți prin valoroase publicații, numeroase festivaluri și activități culturale organizate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colegii de la Direcția Județeană pentru Cultură Bihor.

 

* Suntem alături de colega noastră Melania Țărău în momentele grele cauzate de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Conducerea Muzeului Țării Crișurilor, Secția de Etnografie și Sindicatul lucrătorilor din MTC.

 

COMEMORĂRI

 

* Perioada aceasta din an rămâne în amintirea noastră drept una dintre cele mai triste, căci este perioada în care Dumnezeu a hotărât să ne despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire de cea care a fost draga noastră soție, mamă și bunică,

VIORICA POPOVICIU.

Sunt 16 ani de când pe data de 4 decembrie aprindem o lumânare în amintirea ei. Dumnezeu să-i dea lumină veșnică pentru a ne putea îndruma de acolo de sus, pe noi, cei rămași. Soțul Valeriu cu copiii. (6343) 

 

* Tristă a fost ziua de 29 noiembrie 2009, când ai plecat dintre noi iubita noastră mamă, bunică și străbunică,

VIORICA LUCUȘ,

din Sititelec. Chipul drag și amintirea ta vor rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică la dreapata Lui! Fiica Florica și copiii. (6340)

 

* Au trecut 6 luni de la plecarea dintre noi a dragului nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic,

IOAN GRAMA.

Vom păstra neștearsă amintirea lui, mulțumindu-i cu dragoste și recunoștință pentru că a existat în viața noastră. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină. Familia.