DECESE 

 

* De astăzi un nou înger ne are în paza lui. Un om în adevaratul sens al cuvântului, un tată minunat, un soț iubitor, un frate grijuliu, un fiu deosebit și un preot demn. Simbol al tăriei și credinței,

parintele greco-catolic IOAN VAȘADI

și-a purtat crucea cu demnitate, fiind un model pentru toți cei care l-au cunoscut. Nu te vom uita niciodată, iar iubirea pe care ți-o purtăm va rămâne veșnic în sufletele noastre! Drum lin spre cer! Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, ora 10.00, la Biserica Greco-catolică din comuna Șeitin, județul Arad, după care părintele va fi îngropat în comuna Sârbi, județul Bihor, locul său de suflet, locul pe care îl numea acasă. Familia.

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere, cuscrului Jimi, nurorii Mona, fiului nostru Tavi și nepoatei Carina, în aceste momente grele pricinuite de plecarea la cele veșnice a soție, mamei, soacrei, bunicii și cuscrei noastre dragi

ECATERINA DASCĂL.

Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Sincere condoleanțe. Familia Glăvănaru Adi și Costel. (2967)

 

* Acum când „viscolul” de Făurar a răvășit sufletele familiei Dascăl prin pierderea iubitei lor mamă, soție și bunică 

CATI DASCĂL

dorim ca un gând mângâietor să vă fie reazem și izvor de tărie în fața nemilosului destin. Dumnezeu s-o odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei îndoliate! Consiliul de administrație al S.C. Trans Oil S.A. Oradea. 

 

* Un sincer gând de alinare și mângâiere familiei Ioan Dascăl, în aceste momente grele, când o conduc pe ultimul drum pe cea care le-a fost soție, mamă, soacră și bunică,

ECATERINA DASCĂL.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere să treceți peste aceste momente grele. Condoleanțe întregii familii îndoliate! Pop Miron cu familia. (2968)

 

* Suntem profund tulburați de vestea pierderii prietenei și colegei

ECATERINA DASCĂL (KATI).

Ea va ramâne în amintirile noastre ca o profesionistă de excepție, o gospodină și amfitrioană desăvârșită, o îmbinare rară de inteligență și căldură sufletească. Dragă Jimi, Adriana și Mona, vă transmitem toată susținerea noastră în aceste momente grele și suntem alături de voi în această perioadă de durere. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Croitoru.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Marta Lovas acum când își conduce pe ultimul drum pe măicuța sa dragă și transmitem sincere condoleanțe. Învățătoarele pensioare Ileana Molnar, Maria Tomi, Carmen Chebeleu și cele în activitate încă, în numele cărora anunță Aurica Cosma.  

 

* Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor îşi exprimă profundul regret faţă de trecerea la cele veşnice a fostului nostru coleg, domnul

plutonier adjutant şef (r) RADU VEREŞ.

Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

* Durerea sufletească și lacrimile noastre nu pot schimba clipa grea a despărțirii de iubita noastră mamă, soacră și bunică

VESELINA BAN.

Nu vom uita chipul senin, zâmbetul și bucuria cu care ne întâmpina chiar și atunci când durerea era prezentă. Ne vor rămâne mereu în inimă și exemplu de urmat sufletul cald și minunat, voința și tenacitatea cu care a depășit momentele dificile, iubirea imensă pe care ne-a oferit-o necondiționat. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 4.02.2023, ora 14.00, la Capela Hașaș. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Veșnic nemângâiați, fiica Florentina, ginerele Adrian, nora Florica, nepoții Marius, Laura și Victor.

 

* Suntem alături de voi, dragile noastre Florentina și Florica cu familiile voastre, la ceas de mare durere, pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost o dragă mamă, soacră și bunică 

VESELINA BAN.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa, iar pe voi, cei rămași, să vă mângâie, pentru a putea trece peste o așa mare durere. Cumnata Lenuța Dem, cu fiicele Cristiana și Crina.

 

* Ne luăm rămas bun de la mătușa noastră bună,

VESELINA BAN.

Pentru noi, cei care am iubit-o, va rămâne veșnic vie, amintirea unui om deosebit. Dumnezeu să o odihnescă în pace! Nepoatele Mărioara și Dorina cu familiile lor.

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere în suflet ne aducem aminte că se împlineşte 1 an de la trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag,

ing. PETRU GALIŞ.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăția Sa cea Cerească. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 04 februarie a.c., ora 8.45, la Biserica ortodoxă „Buna Vestire”, Piaţa Rahovei, nr. 2,  din Oradea. Mulţumim tuturor celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiica Delia, fiul Nelu, nora Mărioara şi nepotul Radu cu soția Alexandra în veci nemângâiați. (2964)

 

* Cu durere în suflete, anunțăm că au trecut cinci ani de când iubitul nostru soț, tată, socru și bunic 

LUCIAN-TEODOR PRICHICI

a trecut pragul eternității. Pios omagiu aducem inteligenței, cinstei, bunătății, dragostei și devotamentului cu care ne-a înconjurat. Slujba de pomenire va avea loc sâmbăta, 4 februarie, ora 9.00 la Biserica “Sf. Nicolae” (bisericuța din cartierul Nufărul). Fie-i memoria binecuvântată! Va rămâne veșnic în inimile noastre! Familia îndurerată. (2969)

 

* Timpul trece dar amintirile rămân în sufletele noastre. Pios omagiu de prețuire aducem la trecerea a 25 de ani, pentru dragul meu tată și bunic iubitor 

CORNEL PORUMB

și pentru iubita mea mamă și bunica noastră dragă

CRISTINA PORUMB

la împlinirea a 12 ani de la plecarea spre veșnicie. Fiica Dana și nepoții Luciana cu familia și Tudor cu familia. (2970)

 

* Nimeni nu poate șterge durerea și lacrimile adunate în sufletele noastre, când în urmă cu 1 an moartea nemiloasă te-a luat de lângă noi, draga noastră mamă, bunică și soacră,

LIVIA INDRIEȘ.

Comemorarea va avea loc sâmbăta, 4 februarie, ora 9.00 la Biserica “Buna Vestire” din Oradea, Piața Rahovei, nr. 2. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiicele Rodica și Daniela, nepoții Remus, Radu, Cristian și Andrei, ginerele Sorin.

 

* A trecut un an de la plecarea în veșnicie a iubitului meu tată, 

GHEORGHE TIBERIU CHIȘ.

Mulțumesc celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbăta, 4 februarie, de la ora 9.00 la Biserica “Izvorul Tămăduirii” din Oradea. Îndurerată, fiica Dana. (2965)