DECESE

"Multe vise nasc în inimi,

și cu inimile pier.

Doar un singur vis rămâne;

Ce frumos va fi în cer!"

CARABIBER MELINDA

CSEH TIBOR

STANCIU VASILE

PEREI MAGDALENA

GAL DEZSO

TODUTA VIORICA

SZABO MELINDA RITA

SOMEȘAN ELENA

BÂRLĂU GHEORGHE

FODOR MARIA

GACSADI SARA

SORBAN GYULA

KALNOKI ERZSEBET

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" SRL.

 

* Doamna MARIA DRINCEC,

6 octombrie 1932 - 31 decembrie 2022

Cu inimile cernite, ostenitorii Centrului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei anunță trecerea în veșnicie, în zorii zilei de 31 decembrie 2022, a distinsei doamne

MARIA DRINCEC,

mama iubită a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

Pentru toți cei care au cunoscut-o, ea va rămâne pentru totdeauna un model luminos de jertfelnicie și dragoste maternă, dedicându-și întreaga ființă creșterii, educării și călăuzirii pașilor pe cărarea vieții unicului ei fiu, Radu-Ștefan Drincec, cel care avea să devină Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie. O legătură a iubirii dintre mamă și fiu permanentizată până în ultima clipă a vieții sale.

La acest moment trist și dureros, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletul roabei Sale

MARIA,

în lumina şi pacea Împărăţiei Cerurilor unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit, iar Chiriarhului nostru și familiei îndoliate, dar şi tuturor celor care au cunoscut-o şi preţuit-o, să le dăruiască mângâiere şi întărire sufletească.

Slujba înmormântării se va oficia marți, 3 ianuarie 2023, în biserica Înălțarea Domnului a parohiei Șega II din Arad, de la ora 14.00, iar înhumarea în Cimitirul municipal Eternitatea din Arad.

Veşnica ei pomenire, vrednică de amintire, în veci să fie pomenirea ei!

Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei.   

 

Acuma la începutul unui nou an civil, Dumnezeu, Împăratul cel fără de moarte a rânduit ca binecredincioasa roaba Sa,

MARIA DRINCEC,

mama chiriarhului nostru, să își afle odihnă ostenelilor sale. Vestea mutării în Împărăția lui Dumnezeu a doamnei

MARIA DRINCEC,

a produs durere și tristețe și în sufletele noastre ale preoților slujitori și ale credincioșilor vechii catedrale episcopale Biserica cu Lună, de prezența căreia ne-am bucurat de atâtea ori, o prezență care degaja mereu în jurul domniei sale multă lumină și delicatețe, ospitalitate și căldură sufletească, toate izvorâte din rugăciune sfântă și multă dăruire pentru Biserică.

 

* La ceas de vremelnică despărțire până la Învierea cea de obște, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel Înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletul roabei Sale

MARIA DRINCEC,

În același timp, îl încredințăm pe Prea Sfințitul Părintele nostru Sofronie Drincec, de dragostea noastră și rugăciunea noastră de compasiune. Veșnica ei pomenire. Preoții slujitori, consiliul parohial, comitetul parohial și credincioșii Bisericii cu Lună.

 

* Cu inimile cernite, împărtășim durerea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, la trecerea în veșnicie a iubitei Sale mame,

MARIA.

În gând de mângâiere și compasiune pentru Preasfinția Sa, ne rugăm Părintelui ceresc, Preamilostivul nostru Dumnezeu, să o odihnească cu drepții în lumina cea neînserată a Împărăției Sale. Cadrele didactice si elevii Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea.

 

* Adresăm cuvânt de mângâiere Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, la plecarea în veșnicie a dragei Sale mame,

MARIA.

Dumnezeu să-I așeze sufletul în ceata Sfinților. Corpul Profesorilor de Religie din Bihor.

 

* Ne exprimăm sentimentele de nemărginită tristețe și gândurile de mângâiere la trecerea la cele veșnice a distinsei doamne

MARIA DRINCEC,

rugându-l pe Bunul Dumnezeu să îi dăruiască odihnă veșnică în Împărația Cerurilor. Un pios omagiu din partea colectivului Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman”, Universitatea din Oradea.

 

* Colectivul de salariați ai Băncii Cooperatiste Izvoru Ștei aduce un ultim omagiu celui care a fost un bun colaborator și prieten,

HORIA MARIUS MOLDOVAN.

Odihnă vesnică!

 

 * În aceste momente triste suntem alături de doamna conf. univ. dr. Pantiş Carmen şi familia dânsei, la despărţirea de mama şi bunica lor,

MARIA POP.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Conducerea şi Colectivul TESA al  Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Pantiș Carmen, în aceste momente grele când se desparte de mama sa. Fam. dr. Babeș Vlad și Emilia. (2779)

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna dr. Carmen Pantiș în suferința pricinuită de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe. Colectivul secției Ortopedie I, Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea. (2780)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune doamnei dr. Carmen Pantiș și familiei în aceste momente grele. Colectivul secției Chirurgie I, Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea. (2781)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familiei Pantiș la trista despărțire de draga lor mamă. Familia dr. Gheorghe Farago. (2782)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, dr. Carmen Pantiș, în marea ei durere la despărțirea de iubita mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. dr. Mircea Pop. (2783)

 

* Colectivul secției de Recuperare medicală împărtășește durerea doamnei dr. Carmen Pantiș la despărțirea de mama dragă. (2784)

 

* Suntem alături de doamna Lucia Ghenț și fiica Diana, în marea durere pricinuită de moartea soțului și tatălui drag,

FLORIAN GHENȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Popa Ioan și familia Pantea Claudiu.

 

*  Odihnă veșnică colegului și prietenului meu,

HOREA MOLDOVAN 

om de înaltă omenie. Doina Vușcan. 

 

* În prima zi a anului 2023,

SAVU PAVEL,

95 ani, a plecat la cele veșnice. Înmormântarea va avea loc azi, 3 ianuarie 2023, ora 13.00, la Capela din satul Girișu Negru, Bihor! Odihna și lumina veșnică, Bunule. Fiul Florian cu familia.

 

* Cu mare durere și tristețe în suflet, astăzi, 3 ianuarie, pensionarii militari și personalul U.M 01343 îl conduc pe ultimul drum, alături de familie, pe  camaradul

Plt. adj. (r) IOAN MATIU.

Excepționalele sale calități morale și profesionale vor face să  rămână o amintire luminoasă în memoria noastră. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei. Dumnezeu să-l ierte şi să-l aşeze în rândul drepților!

* Suntem alături de ginerele Marius și fiica Anda, în aceste momente de tristețe pricinuite de pierderea tatălui și socrului drag,

AUGUSTIN VENTER.

Sincere condoleanțe. Daniela și Mircea Bene.

 

COMEMORĂRI

* Azi se împlinesc 21 de ani de când ne-a părăsit pentru totdeauna draga și iubita noastră soție și mamă

MARIOARA RUS.

Candela recunoștinței și dragostea noastră să îți vegheze somnul de veci. Să ai odihnă veșnică în Împărăția lui Dumnezeu. Soțul și fiica. (2767)