DECESE  

 

* Cu profundă tristețe și durere în suflete aducem un pios omagiu nașului și verișorului nostru drag,

IOAN MICLE.

Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe nașei Cica, copiilor Rareș și Ioana cu familiile, în aceste momente de grea încercare și durere nemărginită. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Nelu, Vali și Adela Micle.

 

* Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă,

DUMITRU SIME.

În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Sime Valeriu Cornel cu familia. (2259)

 

* A trecut la cele veșnice

DUMITRU SIME,

cel care a fost soț, tată, bunic și străbunic foarte bun, pe care îl regretăm cu toții. Dumnezeu să-l odihnească în pace și în cortul drepților să-l așeze! Cumnatul Aurel Tărău cu familia. (2261)

 

* Suntem alături de familia Sime Cornel, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a iubitului TATĂ. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Cărăban Radu. (2262)

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate Schiţcu, în aceste momente de tristeţe şi durere marcate de decesul mamei şi soacrei dragi,

ICA SCHIŢCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Locatarii Blocului Turn, str. Republicii, nr. 3-5, Oradea. (2258)

 

* Suntem alături de vecinii noștri, familia Bradea Dan, în marea durere pricinuită de pierderea mamei, soacrei și bunicii dragi. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Negrău Teodor cu familia. (2260)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, nașa noastră,

MARIA BRADEA.

Sincere condoleanțe familiei. Fina Bodea Mărioara cu copiii Albuț Angela și Bodea Marius cu familiile lor. (2264)

 

 COMEMORĂRI

 

* Sunt persoane ce nu pot fi înlocuite, amintiri ce nu pot fi uitate și răni ce nu pot fi vindecate. Azi se împlinește un an de când ne vedem doar prin fereastra amintirilor, dar te vom păstra mereu în sufletele noastre, dragul nostru

IOAN GRAMA,

soț, tată, socru, bunic și străbunic iubit. Dormi în pace, suflet bun. Familia. (452)