DECESE

* Cu profundă durere și întristare anunțăm încetarea din viață după o lungă și grea suferință a mamei, soacrei și bunicii iubite

MARIA POP

în vârsta de 85 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă 31 decembrie 2022, ora 14.00 la Cimitirul Municipal Rulikowski, Capela Hașaș.
Fiica sa Carmen Pantiș cu soțul Aurel și copii Amiza și Thommy. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească.

 

* Suntem alături de nașa noastră dragă dr. Carmen Pantiș cu familia la pierderea mamei sale dragi,

MARIA POP de 85 ani.

Dumnezeu să vă mângâie iar pe bunica noastră draga să o odihnească în pace. Finii Gordan Aron și Florica cu familia.

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a surorii și cumnatei noastre dragi

MARIA POP.

Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și să o pomenească printre Aleșii Săi! Fratele Nistor și soția Florica Trip.

 

* Ne alăturăm durerii verișoarei noastre conf. dr. Carmen Pantiș, medic primar ATI și familiei ei, în aceste clipe de profundă întristare în ceasul despărțirii de iubita sa mamă, mătușa Mărioara. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Nepotul Daniel Trip cu familia.

 

* Cu tristete în suflet ne despărțim de cea care a fost cumnata și mătușa noastră

POP MARIA .

În aceste momente de grea încercare suntem alături de nepoata și verișoara noastră dr. Carmen Pantiș și familia. Să o călăuzească Dumnezeu pe calea celor drepți. Familia Pop Florica cu fiicele și nepoții.

 

* Cu mare tristețe în suflet mă alătur durerii doamnei dr. Carmen Pantiș la despărțirea de mama sa draga

MARIA POP.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Maria Isai cu familia.

 

 * Gânduri de mângâiere și alinare familiei în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a colegului nostru,

dr. IOAN OCTAVIAN LAZA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor.

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate la despărțirea de colega noastră,

dr. CRISTINA GABRIELA PAȘCONDEA

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dr. Carmen Pantiș, Colegiu Medicilor Bihor.

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce îți ofer acum, dragă Carmen, la despărțirea de mama ta dragă. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Constanța Stana.

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată. Suntem alături de dr. Carmen Pantiș, ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente de tristețe și suferință, la despărțirea de mama sa dragă,

MARIA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Pantiș Carmen la marea durere și imensa tristețe la pierderea mamei scumpe

MARIA POP.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Sincere condoleanțe! Colectivul Clinicii ATI I.

 

* ILEANA BUCIUMAN

ne-a părăsit neașteptat după îndelungi suferințe în 28 decembrie la doar 55 de ani.

ILEANA

și-a croit drumul în viață cu mult curaj, și-a exercitat profesia cu integritate și a avut mereu grijă de cei dragi. Căldura, umorul și veselia sufletului ei, lasă un gol de nedescris în sufletul celor apropiați și a tuturor celor care au cunoscut-o. Serviciile funerare vor avea loc la Cimitirul Rulikowski, azi, 30 decembrie, la ora 14.00 la Capela Hașaș, unde prietenii și cunoștințele pot să îi aducă un ultim omagiu. Familia îndurerată, sora Mariana și cumnatul Ștefan Sas.

 

* Profund întristați de pierderea, mult prea devreme, a mătușii și prietenei noastre,

ILEANA BUCIUMAN,

ne alăturăm durerii familiei, surorii Mariana și cumnatului Ștefan Sas. Ne vor lipsi zâmbetul, umorul, bunătatea și generozitatea lui

LILI.

Să se odihnească în pace. Sincere condoleanțe, Iuliana Sass, Daniel, Alexandra și Andrei Popa-Tuns.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet s-a ridicat la cer, iar noi, cu inimile sfâşiate de durere şi ochii înlăcrimaţi, anunţăm trecerea la cele veşnice a celei care ne-a fost soţie, mamă, soacră,

MINA DUMBRAVĂ,

în vârstă de 70 de ani. Stâlpul va avea loc sâmbătă, 31 decembrie 2022, la ora 18.00, iar înmormântarea va avea loc duminică, 1 ianuarie 2023, în localitatea Cociuba Mare. Dumnezeu să-i dea lumină veşnică pentru a ne putea veghea de acolo de sus. Soţul Ioan, fiicele Ofelia, cu soţul Petrică, şi Simona, cu soţul Claudiu. Nu te vom uita niciodată.

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi sufletele cernite de durere, ne despărţim de scumpa noastră soră şi cumnată,

MINA DUMBRAVĂ.

Drum lin spre cer, suflet bun! Fratele Vasile cu soţia Marcela.

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărţim de draga noastră soră şi mătuşă,

MINA DUMBRAVĂ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa cea cerească şi să-i dea odihnă veşnică. Sora Ana Sturz cu copiii Călin şi Emil cu soţia Rodica.

 

* Cu sufletele pline de durere, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mătuşă dragă,

MINA DUMBRAVĂ.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa, iar pe cei rămaşi să-i mângâie. Nepoata Ramona Pintea cu soţul preot Cosmin şi fiica Raisa.

 

* Mulțumim tuturor celor care prin prezență, flori, telefoane și condoleanțe ne-au fost alături la marea durere pricinuită de moartea dragului nostru

AUREL POPA,

din Topești. Bunul Dumnezeu să le răsplătească osteneala, iar pe cel plecat dintre noi să-l ierte și să-l odihnească în pace. Soția Aurora, copiii Ghiță și Nicu, cu familiile lor și soacra Florica. (2763)

 

* Suntem alături de finii noștri, fam. Toduța Ioan și Vasile, la marea durere pricinuită de pierderea soției și mamei dragi 

VIORICA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nașii, familia Anghel Ramona și Adrian. (2764)

 

* Împărtășim durerea finului nostru Toduța Ioan și a fiului Vasile, acum când se despart de soția și mama dragă 

VIORICA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nașii, familia Sabău Vasile și Elena. (2765)

 

* Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața unchiului nostru

DUMITRU ALEXE.

De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace! Nepoții, Nistor Andrei și Larisa cu familia.

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că unchiul nostru drag,

DUMITRU ALEXE 

a plecat pentru totdeauna la cele veșnice. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viață a ființei dragi nu poate fi acoperit de nimeni și nimic. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoții, Nistor Cătălin și Luminița cu familia.

 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea cumnatului nostru

DUMITRU ALEXE,

dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică! Cumnații, Nistor Nelu și Mioara.

 

* O inimă mare a încetat să mai bată, un suflet bun și iubitor s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu. Cu ochii înlăcrimați și inimile îndurerate anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată și bunic

FLORIAN GHENȚ. 

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-i dăruiască odihnă veșnică. Îl vom păstra veșnic în inimile noastre. Stâlpul are loc azi, 30 decembrie 2022, ora 17.30, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 31 decembrie 2022, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Soția Lucia, fiica Diana și nepotul Andrei. (2766)

 

* Ştiam de suferinţa prin care trece fratele, cumnatul, unchiul

DORIN IGNĂȚEL

şi totuşi speram ca el să mai poată rămâne printre noi o vreme. Dumnezeu însă s-a grăbit să-l ia. Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi. Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Fratele Vasile, cumnata Norica și nepotul Ionuț.

 

COMEMORĂRI

 

* Nici lacrimile, nici durerea, nimic nu e de ajuns să schimbe-n mângâiere timpul care trece trist, de când în urmă cu 6 ani viața ne-a despărțit pentru totdeauna de scumpul nostru soț, tată și bunic

ec. MATEI MIHOC.

Ai plecat precum o stea ce ne-a luminat viețile și vei străluci veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Soția Maria, fiii Marius și Cristian, nurorile Simona și Ramona, nepoata Roxana. (2758)

 

* Cu inimile pline de durere o comemorăm, în 2 ianuarie, pe scumpa noastră mamă, bunică, străbunică și soră

MARIA PAIZS

(fostă învățătoare în Salonta) care, cu 20 de ani în urmă, a îmbrăcat haina veșniciei. Ne-ai dăruit generozitatea și imensa ta bunătate sufletească. Candela recunoștinței și dragostea noastră să-ți vegheze somnul de veci. Te vom plânge cât vom trăi, iar florile neuitării îți vor acoperi mereu mormântul. Dormi în pace suflet drag. Să-ți fie somnul lin și  amintirea binecuvântată alături de lacrimile și rugăciunile noastre. Mulțumiri celor care îți vor păstra vie amintirea. Familia îndurerată.