DECESE

 

* Suntem alături de draga noastră prietenă, Aurelia, în aceste momente dureroase când își ia rămas bun de la mama iubită, 

MARIA FILIP.

Zâmbetul său cald va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să îi dăruiască pace și liniște în Împărăția Sa. Daciana Florea cu familia. (5048)

 

* Cu adâncă mâhnire în suflet, familia anunță trecerea în neființă a celui ce ne-a fost soț, tată și bunic,

ing. IOSIF COSTA.

Amintirea sufletului său generos și optimist ne va fi călăuză pe vecie. A fost și va rămâne întotdeauna îngerul nostru păzitor. Dumnezeu să-l odihnească în pace, să îl așeze în dreapta Sa! Slujba de înmormântare va avea loc în data de 31 mai 2024, ora 13.00, la Capela Hașaș. Soția Coralia, fiica Alexandra, nepoții Andrei și Ștefan. (5045)

 

* Suntem alături de colega noastră Alexandra Bocioc la trista despărțire de tatăl drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Echipa DAS Oradea. (5046)

 

* Un gând de alinare pentru fiii Amini și Simona la trecerea în neființă a distinsei lor mame

MARIN MARIANA GEORGETA SANDRONI

un model de conduită morală și profesională. Dumnezeu să o odihnească în pace! Marcel Filip, S.C. Crimec S.R.L., Oradea.

 

* Cu durere adâncă în suflet, dar împăcaţi cu voia lui Dumnezeu, anunţăm trecerea în nefiinţă după 77 ani, a scumpului nostru soţ, tată, socru, bunic

BOGDAN ANDREI.

Înmormântarea va avea loc pe data de 1 iunie, ora 12.00, din cimitirul satului Căpuşu Mic (Cluj). “Drum bun om bun.” Familia. 

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost

SEVER COVACIU-MARCOV

ne-a impresionat profund. Un chimist-biolog desăvârșit și prieten deosebit a plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. Nicu Vandici. (5047)

 

 

* În aceste momente de durere, ne exprimăm întreaga noastră compasiune și suntem alături de colegul nostru jr. Turcuș Florin, acum când se desparte de mama lui dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Spitalului Clinic CF Oradea. (5049)

 

 

* Cu mare durere în suflet, îmi iau rămas bun de la scumpa mea soție,

FLOARE TURCUȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Te voi păstra veșnic în suflet! Soțul Vasile.

 

* Nu există cuvinte care să descrie durerea noastră acum când cea mai iubită mamă, soacră și bunică,

FLOARE TURCUȘ,

ne-a părăsit. Chipul său blând și bunătatea vor rămâne veșnic în inimile noastre. Dormi în pace! Nu te vom uita niciodată! Fiul Petre cu soția Laura și nepotul Tudor.

 

* Cu nemărginită durere, ne luăm rămas bun de la cea care a fost mama, soacra și bunica noastră,

FLOARE TURCUȘ.

O vom iubi mereu și va rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Fiul Florin cu soția Georgeta și nepotul Flaviu.

 

* Un ultim și pios omagiu pentru cea care a fost cuscra noastră,

FLOARE TURCUȘ,

care mult prea devreme a plecat pe un drum presărat cu flori. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Cuscrii de la Ceica, fam. Vlad Flore și Floare.

 

* Sincere condoleanțe și profundă compasiune cumnatului și surorii noastre, Laura și Petre Turcuș-Vlad, în aceste grele momente pricinuite de pierderea mamei și soacrei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu deosebit regret, Diana și Gabriel Dem.

 

* Suntem alături de colega noastră Turcuș-Vlad Laura și de familia sa în aceste momente de adâncă tristețe când se despart de soacra dragă. Sincere condoleanțe familiei! Colegii BRD, Sucursala Oradea.