DECESE

* Un ultim rămas bun dragă

BOABY KOVACS (ZAHA)

din Beiuș. Foștii colegi de clasă și dirigintele, de la Liceul din Ștei, promoția 1964 îți vor păstra o vie amintire. Odihnește-te în pace! Profesor Doina Ilion din Vașcău.

 

* Împărtășesc tristețea fratelui meu Mircea Avram la despărțirea de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică devotată

ANA AVRAM.

Dumnezeu s-o odihnească în lumina veșniciei! Sora Angela Dacin și familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru Cornel Matei acum la ceas de grea încercare când se desparte de scumpul tată. Cuvintele sunt de prisos, putem doar să îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aseze în rândul celor buni şi drepţi. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Fam. Bara Octavian şi Daniela.

 

* Suntem alături de colegul nostru Cornel Matei la ceas de mare întristare când se desparte de iubitul tată. Dumnezeu să-I dea odihnă veşnică! Colectivul Auto Bara.

 

* Suntem alături de colega noastră, profesor Ioana Klein, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea soțului. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Liceului de Arte. 

 

* Cu profundă durere și tristețe în suflete ne despărțim de fratele, cumnatul și de unchiul nostru drag

DUMITRU MIHEȘ.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Bunul Dumnezeu să îi dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sora Ana cu soțul Ion Dumitrescu și fiicele Luminița Moga și Simona Gorgan.

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere familiei Albu, la dureroasa despărțire de cea care a fost asistent medical

MINODORA ALBU,

profesor la Catedra de Nursing la Liceul Sanitar „Vasile Voiculescu”. Sincere condoleanțe din partea întregului colectiv al școlii. (3943)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe la despărțirea de 

arh. MIHAI PANTOR,

din partea foștilor colegi de la IPJ Bihor, arh. Viorica Zărnescu. (3944)

 

* Ne îndreptăm gânduri de compasiune către colega noastră Edit Sabău, acum când se desparte de tatăl său. Sincere condoleanțe! Ioana, Gabi, Adela, Lăcrimioara.

 

 

COMEMORĂRI

 

* La 12 septembrie vom comemora 7 ani de la plecarea în lumina veșnică a dragului nostru tată, socru și bunic

TRAIAN PANDREA.

Este prezent mereu în gândurile noastre și îl reînviem cu fiecare amintire. Ne rugăm pentru pacea sufletului său și odihnă binemeritată alături de mama, soacra, bunica și străbunica

FLOAREA

și de veșnic-iubiții noștri

ELENI

și

DUMITRU.

Aceeași întristați Victoria, fiică, cu soțul Virgil, nepoata Anamaria cu familia, nora Marioara cu nepoatele Cristina și Anca; nepoții Traian și Alexandru. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, la Biserica Bunavestire din Oradea. (3933)