DECESE

 

* „Domnul este aproape de cei cu inima frântă și mântuiește pe cei cu sufletul zdrobit.” (Psalmul 34:18)

SANDOR TARR,

ERZSEBET BEREI,

ȘTEFAN RITTER,

ERZSEBET BEATRICE DALLOS,

GHEORGHE DAVID,

ȘTEFAN SĂRĂCUȚ,

JULIUS JESZENSZKI,

KAROLY BENEDEK,

ELENA POP,

JOZSEF LUKACS,

VINCE SOOS,

PAL KOHELKA,

GHEOGHE URUCU,

ANNA SAMI,

MARIA DEMIAN,

FLOARE TRIPA.

Sincere condoleanţe familiilor îndurerate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La  Capătul Drumului SRL”.

 

* Împărtășim durerea verișorilor noștri, Cristian Purice și Emilia Indrieș împreună cu familiile lor, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui, socrului și bunicului drag

EMIL PURICE.

Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Lui! Nepoții Ladar Călin și Eugenia, Călin și Maria. (1670)

 

* Suntem alături de familia Ghitea, la marea durere pricinuită de decesul soțului, tatălui drag,

DORIN GHITEA,

prietenul nostru. Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Dorina și Ghiță Costea. (1671)

 

* Gândurile noastre se îndreaptă spre Codruța, la ceas de grea cumpănă, acum când se desparte de iubita ei mamă,

MARIA CIOARĂ.

Doar amintirile rămân vii în noi, căci sufletul ei bun ne însoțește pretutindeni pe unde glasul și pașii ei au umblat. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Florica și Aurel Alb, Alina Alb Lupaș cu familia. (1666)

 

* Suntem alături de Gabriela Gherman și familia ei, la despărțirea de draga ei mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Florica și Aurel Alb. (1667)

 

* Prețuire, respect, onoare și...amintire eternă,

doamna prof. MARIA CIOARĂ.

Vei rămâne în inimile și amintirea noastră ca un exemplu demn de om, reper moral și profesional, mentor, director și colegă de excepție. Dumnezeu să-ți răsplătească dragostea, omenia și dăruirea, oferite cu atâta generozitate! Familiei profund îndurerate, toată compasiunea noastră și sincere condoleanțe!  Odihnă veșnică, sufletului tău! Colectivul Gradiniței nr. 28 Oradea. (1668)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a

doamnei prof. MARIA CIOARĂ,

om de aleasă omenie, un profesionist desăvârșit și o colegă minunată. Dumnezeu să o așeze în rândul celor drepți, să-i dea odihnă veșnică, iar pe Codruța, să o mângâie și să o întărească! Cornelia Româneac și familia. (1669)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de scumpa mea verișoară,

MARIA CIOARĂ.

Odihnește-te în pace! Pe tine, Codruța, Dumnezeu să te mângâie și să te întărească! Flore Gârba cu familia. (1671)

 

* Pierderea celor dragi este foarte dureroasă. Suntem alături de tine, Codruța, la despărțirea de draga ta mamă, verișoara noastră,

MARIA CIOARĂ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu s-o așeze între aleșii Săi, iar pe tine, să te mângâie și să te ocrotească! Fam. Butișcă Saveta, Octavian și Ovidiu. (1672)

 

* Cu sufletele îndurerate ne despărțim de verișoara noastră,

MĂRIOARA CIOARĂ,

(născută GÂRBA), care plecând în eternitate lasă pe acest pământ o urmă adâncă, stropită cu multă trudă. Dumnezeu să-i dea răsplată în Cereasca Sa Împărăție! Odihnească-se în pace! Condoleanțe și toată compasiunea noastră pentru Codruța. Fam. Gârba Cornel, Marioara, Anca, Cosmin și Mădălina. (1673)

 

COMEMORĂRI

 

* Suferința și dorul nu s-au stins deși s-au scurs 20, respectiv 2 ani de când iubiții mei frați,

IOAN LUCUȚA,

din București, și

TEODOR LUCUȚA,

din Remetea, m-au părăsit, lăsându-mi vii doar amintirile. Odihnească-se în pace, sufletele lor! Sora Felicia cu familia. (1663)