DECESE

* Cu nemărginită tristețe am aflat de trecerea la cele veșnice a mentorului nostru în fotbal domnul director 

IOAN GHEORGHE BULC.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Mircea și Sorin Curilă.

 

* Ne alăturăm cu compasiune și profundă tristețe momentelor prin care trece colega noastră profesor Liana Coroianu, la pierderea tatălui. Condoleanțe din partea conducerii și colegilor de la Colegiul Economic “Partenie Cosma” Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Ioana Codrean, în aceste momente dificile în care se desparte de tatăl drag,

prof. GHEORGHE BULC.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colegii și conducerea Colegiului Național “Mihai Eminescu” Oradea. (4463)

 

* Aducem un ultim omagiu celui care a fost un deosebit om de sport, profesor dedicat întreaga carieră fotbalului și elevilor săi,

prof. GHEORGHE BULC,

fost director la Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și colectivul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor.

 

* Odihnă și pomenire veșnică celui care a fost

GHIȚĂ BULC,

om, prieten și dascăl adevărat. Condoleanțe familiei. Fam. Buta Gheorghe.

 

* Cu durere și tristețe ne luăm rămas bun, pentru totdeauna, de la fostul nostru coleg

prof. GHEORGHE BULC.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Promoția 1965 a Colegiului Național „Samuil Vulcan” din Beiuș. (4464)

 

* Regretăm trecerea în neființă a fostei noastre colege 

AGNETA LASLO,

contabilă la fosta I.M.P. Bihor-Oradea. Un suflet bun, iubitor, blând s-a ridicat la cer după o lungă și grea suferință. Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sabina, Pyry, Bety și Liliana. (4461)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, bunic, străbunic și socru  

DUMITRU DULCA,

în vârstă de 92 de ani. Înmormântarea are loc în data de 6 ianuarie 2024, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Doina, fiii Adrian și Sorin cu familiile. (4462)