DECESE

 

* Regretăm trecerea în neființă a prietenului și colegului nostru de muncă și fotbal la Alumina Oradea,

DUMITRU TODORAN.

Îi vom păstra o vie amintire pentru tot ce ne-a oferit și pentru generozitatea lui. Adio, dragă

MITICĂ!

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să te așeze în rândul celor drepți. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familiile Pătru Constantin și Gabriel. (1714)

 

* Regrete eterne pentru despărțirea de dragul nostru naș,

MITICĂ TODORAN,

însoțite de rugăminți către bunul Dumnezeu de a-l avea în paza Sa. Nașei Vichi și familiei greu încercate, alinare și mângâiere. Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Finii Ioan, Viorica și Cristina Radu. (1708)

 

* Sunt alături de verișoara mea, Raveica Todoran și de copiii acesteia, acum când se despart de soțul, tatăl și bunicul lor drag, cel care a fost

MITICĂ TODORAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Mărioara Oros și copiii Daniela, Dacian, Geta și Mitruț Oros cu familiile lor. (1704)

 

* Suntem alături de prietena și vecina noastră Vichi, la trecerea în neființă a soțului ei

DUMITRU TODORAN.

Sincere condoleanțe. Aurora Teișanu și Mărioara Pandrea.

 

* Suntem alături de colega noastră, Teședan Elena, la marea durere pricinuită de pierderea fratelui drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colectivul Dispensarului TBC Oradea.

 

* Cu adâncă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a iubitului meu soț

MEZE NICOLAE,

care s-a ridicat la cer în data de 7 iulie 2022, la vârsta de 73 de ani, după 50 de ani de căsnicie, un soț minunat, un tată deosebit, un bunic extraordinar, de o căldură şi bunătate ieşită din comun. Urcă-te la stele, dragul nostru, și veghează-ne de acolo. Adio, scumpul nostru! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 13.00, la cimitirul din Sânmartin. Soția îndurerată. (1710)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet minunat s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens.

NICOLAE MEZE,

de 73 de ani, cel mai grozav tată și bunic, a plecat din viețile noastre, dar va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nicoleta, Ciprian, Rareș și Dragoș Pașcalău. (1709)

 

* Cu tristeţe în suflet, ne luăm rămas bun de la tatăl, bunicul și socrul nostru,

NICOLAE MEZE,

cel mai bun om de pe Pământ. S-a stins înainte de vreme, în 7 iulie 2022, la vârstă de 73 de ani. Amintirea iubirii, înțelepciunii, a răbdării și blândeții tale o vom păstra mereu în suflet și în gândurile noastre. Fiul tău iubit Călin, nepoțelul tău Matei și nora ta Adelina. (1711)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru Veta Meze, Nicoleta și Călin și familiile lor, acum când îl conduc pe ultimul drum pe dragul lor soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE MEZE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Mihaela și Marcel Meșter.

 

* Suntem alături de familiile Meze și Pașcalău, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată, bunic,

NICOLAE MEZE.

Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Potre. (1712)

 

* Cu multă tristețe ne luăm rămas bun de la prietenul drag sufletelor noastre,

NICU MEZE.

Suntem alături de soția mult îndurerată, Saveta, și de copiii Nicoleta și Călin, cu familiile lor. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică! Fam. Dragoș Petru. (1716)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de dragul nostru cumnat, un om deosebit, iubitor și înțelept

NICOLAE MEZE.

Drum lin spre cer. Putere dragii sale soții și copiilor Nicoleta și Călin cu familiile. Cumnata Bara Maria și soțul Vasile. (1717)

 

* Suntem alături de tușica noastră Veta și verișorii noștri Nicoleta și Călin cu familiile lor, în aceste momente dureroase când se despart de dragul lor soț, tată și bunic, un suflet minunat și plin de dragoste

NICOLAE MEZE.

Te vom iubi mereu și te vom păstra în suflet. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoata Ciucur Simona cu familia. (1718)

 

* Suntem alături de tușica noastră Veta și verișorii noștri Nicoleta și Călin cu familiile lor, în aceste momente dureroase când se despart de dragul lor soț, tată și bunic, un suflet minunat și plin de dragoste

NICOLAE MEZE.

Te vom iubi mereu și te vom păstra în suflet. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoata Sabău Anca și Alex. (1719)

 

* Cu durere în suflet, anunț trecerea în neființă a unchiului nostru

FLORIAN AVRAM, 

în vârsta de 92 ani. Poveștile, glumele și voioșia lui ne vor lipsi cel mai mult. Odihnească-se în pace. Înmormântarea va avea loc în 9 iulie 2022, ora 13.00, la cimitirul din Sânmartin. Familia îndurerată Meze Călin, Adelina și Matei.

 

* Cu nemărginită durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice ale dragului nostru unchi

FLORIAN AVRAM,  

de 92 de ani. Drum lin printre îngeri, unchi drag! Dumnezeu să te aibă în paza Lui! Nepoata Saveta Meze.

 

* Cu tristețe și adâncă durere în suflet, anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru unchi,

FLORIAN AVRAM,

în vârstă de 92 de ani. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând și vesel. Nepoții Nicoleta, Ciprian, Rareș și Dragoș.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Marius Petrean, la marea durere și suferință pricinuită de moartea soacrei. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Colectivul A.P.M. Bihor. (1713)

 

* Suntem alături de voi, Vichi, Marcel și Dan, și împărtășim durerea pierderii soțului și tatălui drag,

DUMITRU TODORAN.

Dumnezeu să-i dea odihna veșnică și să-i așeze sufletul său blând între cei drepți. Sincere condoleanțe! Vecinii din blocul C8, strada Simion Bărnuțiu. (145

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Un pios omagiu de recunoștință iubitului nostru soț, tată și bunic, maestru în arta culinară,

TEODOR BUD POPA,

la împlinirea a 6 săptămâni de la plecarea spre veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mulțumiri celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul va avea loc sâmbătă, 9 iulie, ora 10.00, la Biserica Militară (Armatei Române). Familia. (1715)

 

* Cu nemărginită durere în suflet și dor nesfârșit anunț comemorarea a 40 de zile de când a plecat spre lumina eternității sufletul bun al celui care a fost fiul meu scump și drag,

DAN-AUREL CUC.

Chipul tău blând și căldura sufletească cu care ai fost prezent în viața mea, mă va însoți mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace! Mama care te-a iubit și prețuit, Cuc Maria. (1703) 

 

* Dumnezeu să te odihnească în pace în Raiul Său cel Sfânt, dragul nostru soț, tată și bunic,

IOAN ȚARCĂ.

Noi, cei dragi ai tăi, ne vom alina durerea despărțirii și a dorului de tine, înălțând rugăciuni pentru iertarea și odihna sufletului tău. Parastasul de pomenire la 40 de zile are loc sâmbătă, 9 iulie 2022, la ora 9.00, la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Velența. Familia îndurerată. (1707)

 

* Astăzi se împlineşte un an de când ai plecat la cele veşnice draga noastră mamă şi fiică,

FLORICA TORJOC.

Cu dor în suflet aprindem o lumânare cu speranţa că lumina ei şi iubirea noastră să ajungă la tine. Vei rămâne mereu în inima noastră! Dormi în pace, suflet blând! Fiica Georgiana şi mama Sofia.

 

* Deși au trecut 7 ani de când bunul meu soț,

OVIDIU DEMIAN,

a trecut la cele veșnice, amintirile sunt încă vii. Eu nu pot decât să-L rog pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Până când ne vom reîntâlni, cu tine în suflet și în gând, îndurerata soție Rodica. (146)