DECESE

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea care a fost soție, mamă, bunică și străbunică,

ANA CHELARU.

Stâlpul va avea loc la Capela Orășănească azi, 9 ianuarie de la ora 17.00, iar slujba de înmormântare mâine, 10 ianuarie, la Capela Hașaș, de la ora 15.00. Dumnezeu să o odihnească în pace! Soțul Emanoil, copiii Marcela și Lucian împreună cu familiile lor.

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem colegului nostru Vlad Chelaru și întregii sale familii la marea durere pricinuită de pierderea mult iubitei sale bunici

ANA CHELARU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăția Sa. Colegii de la Cotidianul Crișana.

 

* Ne despărțim cu greu de cea care a fost iubită fiică, mamă, soră, soacră, bunică și cuscră

VASILOIU IOANA (CRINA)

născută ANGHEL, la data de 03.11.1955, în localitatea Gârbov, jud. Gorj. Înmormântarea va avea loc în data de 10.01.2024, ora 11.00 de la Capela Hașaș.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Drum lin printre stele dragă

CRINA!

Familia în veci îndurerată.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cel care a fost 

IOAN BÎZOCU.

Dormi în pace, suflet bun! Surorile Mia și Luci, cumnatul Puiu, nepoții Ioana, George, Darius, Sofia, Ana, cu familiile lor. (4466)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet plin de dragoste s-a ridicat la cer. Ne luăm rămas bun de la cel care a fost soț, tată și bunic drag 

DUMITRU CUC. 

Înmormântarea va avea loc miercuri, 10 ianuarie 2024, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndurerată. (4467) 

 

* Cu durere în suflet anunțăm decesul dragului nostru frate, cumnat și unchi 

DUMITRU CUC 

și suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fratele Aurel, cumnata Maria și nepoatele Mirela și Aurelia. (4469)

 

* Cu lacrimi și durere ne despărțim de un suflet bun, cald și iubitor, cea care a fost draga noastră verișoară 

VALERIA AVRAM.

Ai fost mereu lângă noi și ne-ai dăruit întotdeauna toată dragostea. Te vom păstra veșnic în inimile noastre și ne rugăm bunului Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa. Să-ți fie țărâna ușoară! Dumnezeu să te odihnească în pace! Verișoara Derban Maria, din Miersig și fiica Florica Andor cu familia. (4468)

 

* Ne alăturăm cu compasiune și profundă tristețe momentelor prin care trece doamna director adjunct Tripe Carmen, la pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe din partea conducerii și colegilor de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea. (4470)

 

* Suntem alături de soțul Dan și fiica Denisa, în această grea încercare, la pierderea celei mai dragi ființe din viața lor, soție și mamă iubitoare, o colegă deosebită și prietenă adevărată 

LĂCRIMIOARA IANCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie. Colegii Sucursalei CEC Bank Oradea. (4471)

 

* Cu inimile zdrobite de durere, cu ochii plini de lacrimi și cu sufletele îndurerate anunțăm încetarea din viață a dragului și iubitului nostru soț, tată și bunic

VIOREL BUZIA.

Nimeni și nimic nu va umple golul pe care-l lași în viața noastră, vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu ca pe acest suflet bun și drag să-l odihnească cu drepții în Împărăția Sa. Îngerii să-ți vegheze drumul lin către Dumnezeu. Soția Ica, fiul Alin, fiica Floriana și nepoata Iulia. (4472)

 

* Cu o sfâșietoare durere mă despart de soțul meu 

VIOREL BUZIA,

VIOREL dragă, lacrimile mele te vor însoți mereu. Amintirile frumoase petrecute împreună îmi vor stâmpăra dorul de tine. N-am să uit cei 55 de ani petrecuți alături de tine. Candela neuitării va veghea odihna sa veșnică. Stâlpul are loc azi, 9 ianuarie 2024, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare va avea loc în data de 10 ianuarie 2024, ora 14.00, la Capela Hașaș. Dă-i Doamne lui odihna cea veșnică și Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească în veci. Pe veci nemângâiată, a ta soție Ica. (4473)

 

* În aceste momente grele suntem alături de familia Buzia la despărțirea de soțul, tatăl și bunicul

VIOREL BUZIA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească. Lucreția cu familia. (4474)

 

* Cu durere nemărginită în suflet ne despărțim de cel care a fost finul și nepotul nostru,

VIOREL BUZIA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar celor rămași să le dea alinare. Mătușa Tița de la Turda, cu familia. (4475)

 

* Încă un suflet drag nouă s-a ridicat la cer, lăsându-ne pe noi, cei care l-am iubit, triști, neajutorați și parcă fără putere să mergem mai departe. Se spune că, cei care pleacă, nu ne părăsesc niciodată. Drum lin printre îngeri, unchiule

VIOREL.

O să ne lipești mult de tot. Nepoata Adela cu familia. (4476)

 

* Primim cu tristețe vestea pierderii fostului nostru coleg,

CÂMPAN GHEORGHE-CONSTANTIN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Familia Caraban și întregul colectiv de la serviciu.