DECESE

 

* Cu inimile sfâșiate de durere anunțăm trecerea în neființă, în tăcere, demn, la capătul unei nemeritate suferințe, a celui ce ne-a fost soț, tată și bunic, 

GHEORGHE PĂCURAR,

de 74 de ani. Stâlpul are loc azi, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 10 noiembrie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească. Soția Olga, Romeo, Charlize și Luis. (2506) 

 

* Cu mare durere în suflet ne despărțim de iubita noastră mamă, bunică și străbunică

LUCREȚIA OPREA.

Te vom păstra mereu în amintirea noastră. Înmormântarea va avea loc joi, 10 noiembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace! Profund îndurerații fiica Simona, fiul Lucian cu familia și nepoata Anca, cu familia. 

 

*  Sunt alături de fina mea, Simona, și de Lucian cu familia, la ceas de grea încercare, cauzată de trecerea în eternitate a mamei și bunicii voastre dragi,

LUCREȚIA OPREA.

Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această mare durere. Odihnească-se în pace! Maria Stan cu familia.

 

 

* Suntem alături de finii noștrii Lucian și Dorina, precum și a ficei sale Simona la trecerea în neființă a mamei lor

LUCREȚIA.

Dumnezeu să-i dea binecuvântarea. Dormi în pace alături de soțul

GHIȚĂ.

Fam. Cornel și Lenuța Hentea.

 

* Un ultim omagiu și odihnă veșnică alături de soția

MARIOARA

fostului coleg

CORNEL-AUREL LEUCUȚIA,

fost șef ștație Oradea-Vest. Fam. Lucuța. (2507)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, Manuelei la despărțirea de tatăl său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș și colegii de la Colegiul Medicilor Bihor. (2509)

 

* Suntem alături de colegul nostru prof. univ. dr. habil. Dorin Bâc și întreaga sa familie la marea durere pricinuită de pierderea prematura a mamei soacre. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colegii din Consiliul Facultății de Științe Economice.

 

* Împărtășim durerea colegului nostru director de departament prof. univ. dr. habil. Dorin Bâc la trecerea în neființă a soacrei sale dragi și transmitem întregii familii compasiunea noastră. Colegii din Departamentul de Economie și Business.

 

* Suntem cu tot sufletul alături de voi, dragii nostri fini Paula și Dorin Bâc la marea durere a pierderii mult prea timpurii a mamei voastre dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar vouă să vă aline suferința. Alina, Dan și Andrei Bădulescu.