DECESE

 

* Cu nemărginită durere în sufletele noastre ne despărțim de iubita noastră mamă, bunică și soacră 

FELICIA COFAR.

Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi toți, suflet minunat și plin de iubire. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 20 octombrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Cu lacrimi în ochi Borozan Mihaiela, Alex, Axel și Valentin; Ienciu Luciana, Emporio, Enya și Sorin. (4149)

 

* Cu mare durere în suflet, anunțăm trecerea fulgerătoare și neașteptată în neființă a surorii și cumnatei 

FELICIA COFAR.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fratele Bujor Hașaș cu soția Daniela. (4146)

 

* Cu mare durere în suflete ne despărțim de mătușa noastră dragă,  

FELICIA COFAR.

Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun! Nepoata Ramona Pataki Hașaș. (4147)

 

* Suntem alături de colega noastră Violeta Marcu și de familia ei în momentele de grea încercare pricinuite de trecerea la Domnul a tatălui său drag. Echipa Exim Banca Românească Oradea.

 

* Un gând de compasiune şi sincere condoleanţe transmitem colegului nostru, Eugen Macocian și familiei, îndoliați de plecarea în neființă a tatălui. Dumnezeu să le aline durerea despărțirii și Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în Împărăția Cerurilor! Colectivul Facultății de Informatică și Științe.

 

* Suntem alături de colegul nostru Eugen Macocian în această grea încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul și să aline durerea întregii familii. Colectivul Departamentului de Fizică.

 

* Suntem alături de domnul decan prof. univ. dr. Eugen Victor Macocian, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său. Colectivul Departamentului de Biologie. (4150)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru Eugen Macocian, în aceste triste momente pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui său

VICTOR MACOCIAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Ofrim Alexandru și Maria. 

 

* Un ultim rămas bun de la cel care a fost un om de mare caracter, tată iubitor și un foarte bun profesionist

m.m. (rtg) PETRE STANCE.

Sincere condoleanțe familiei profund întristate! Dumnezeul să-l odihnească în pace! Marcel și Mirela Dan.

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de dragul şi bunul nostru tată şi bunic

STANCE PETRU.

Drum lin spre stele, OM bun! Înmormântarea va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 12.00, la Cimitirul Cihei, Capela Cihei. Dumnezeu să te aibă în grija Lui! Lucian şi Laurenţiu Stance, cu familiile.

 

* Compasiune și sincere condoleanțe! Suntem alături de familia Stance Lucian în aceste momente de grea încercare și durere, pricinuite de decesul tatălui

STANCE PETRU.

Conducerea și colectivul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”.

 

 

* Ne alăturăm colegului nostru ing. Teodor Negrean în aceste momente triste când se desparte de mama sa mult iubită și prețuită. Dumnezeu să-i ierte păcatele și să o odihnească în pace. Colegii membri ai Filialei Bihor a Corpului Experților Tehnici din România. (4151)

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrându-i vie amintirea, aducem un pios omagiu de dragoste și recunoștință, în memoria iubitei noastre mame, soacre, bunici și străbunici  

LINA UIVAROȘAN

din Sânnicolau Român, la împlinirea a 10 ani de când a plecat pe drumul veșniciei. Timpul nu poate șterge din inimile noastre chipul ei blând, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat mereu. Te păstrăm în sufletele noastre și nu te vom uita niciodată. Copiii Ica, Dorel și Dănuț cu familiile. (4148) 

 

 

* Sunt opt ani de când păstrăm în inimă fiecare moment petrecut împreună cu iubita noastră mamă și bunică,

CORNELIA ARVA.

Iubirea este veșnică, nu se sfârșește  odacă cu moartea, ci continuă să trăiască în inimile noastre. Visele, amintirile rămân într-un colț al sufletului. Bibi scumpă și mamă dragă, te iubim mereu și pentru totdeauna. Laura și Rafael.