"Şcoala de hoţi a PD se pregăteşte cu dirigintele în frunte de fraudarea alegerilor"

Senatorul PRM Gheorghe Funar susţine că "şcoala de hoţi" a PD cu "dirigintele în frunte", împreună cu cei de la PLD, se pregătesc să fraudeze alegerile din 25 noiembrie pentru Parlamentul European, folosindu-se ca metode de turismul electoral şi "metoda calculatorului".

Secretarul general al PRM a declarat că democraţii se pregătesc să fraudeze alegerile pentru Parlamentul European, Funar susţinând că pentru ziua de 25 noiembrie, nu mai există niciun autobuz sau autocar de închiriat, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit sursei citate, PD ar fi ajutat de PLD. Funar apreciază că o altă metodă pe care o vor folosi, pentru fraudarea rezultatului alegerilor, este calculatorul care va centraliza toate datele. "A absolvit o promoţie şcoala de hoţi. Şi i-aţi văzut în afişe pe toţi, împreună cu dirigintele. S-a mimat o licitaţie publică în care s-a vândut un caiet de sarcini în valoare de 10 lei pe care l-au cumpărat 14 firme. La licitaţie s-a prezentat, cine credeţi, Net Consulting. Institutul Naţional de Statistică vine cu 1.500 de specialişti, 200 de scanere, 100 de calculatoare performante. Ei vin cu restricţiile tehnice ale programului şi cu doi specialişti. Pentru asta au lua 230.000, fără TVA", a mai spus Funar.

Secretarul general al PRM susţine că a propus din partea partidului amprentarea celor care votează. "Este un tuş care nu se ia 24 de ore. Cel care vrea să voteze de două ori, îşi taie eventual degetul", a spus Funar, precizând că demersul a fost respins de Guvern.