Copac „deteriorat" de maşina ARR-ului
După schimbarea din funcţia de şef serviciu investiţii din cadrul Cetăţii Oradea, Ioan Curpaş a revenit de unde plecase, adică la ARR Bihor, locul unde fusese cândva şef. Sub presiunea faptului că niciunul dintre foştii subalterni nu-l bagă în seamă, Ioan Curpaş a făcut-o lată. Într-o zi când se afla la volanul autovehicolului cu numărul de înmatriculare B 95 RRT, proprietatea Autorităţii Rutiere Române, a plesnit un stâlp cu partea laterală a maşinii. De data asta, colegii i s-au adresat, dar cu apostrofări, fireşte!


Transfer la Spitalul Pelican
Se aude că peste 20 de medici chirurgi de la Spitalul Clinic judeţean din Oradea au demisionat, înrolându-se cu arme şi bagaje, la spitalul medical privat „Pelican" care urmează să se deschidă zilele acestea. Rămâne de văzut dacă profesionalismul acestora se va ridica la nivelul aparatelor ultraperformante pentru care patronii spitalului au cheltuit milioane de euro!


Excursie la Marea Egee
O directoriţă din Primăria Oradea a beneficiat în această vară de un sejur de aproape două săptămâni la Marea Egee. Or fi salariile din primărie prea exagerate, sau recompensa unor constructori pe măsura serviciilor? Poate şi una şi alta. Cert este că Marea care scaldă coastele Greciei şi Anatoliei i-a creat o impresie atât de puternică şi emoţionantă, încât şi-a propus s-o revadă...


Metrou la OTL
Sub scaunul directorului de la OTL nivelul săpăturilor a atins o asemenea cotă încât s-ar putea inaugura deja în subteran o staţie de metrou. Problema e că acestuia i se rupe-n macaz de lucrăturile care se petrec sub turnul în care, uneori, mai cântă Iancu. Ce i se poate reproşa? Că a dorit să introducă transportul local în rândul oraşelor civilizate? Probabil că în opinia „săpătorilor", Oradea trebuia să beneficieze în continuare de tramvaie second-hand. Adică să batem pasul pe loc şi să deraiem cu tramvaie Tatra...

Big Brother cu ochii pe „vitezomani"
Consiliul local Sânmartin continuă să aspire puternic bani în vistierie, cu sprijinul foto-radarului dispus strategic la intrarea în comuna Sânmartin. Undeva, în faţa unui monitor, un agent constatator semnează de zor procese verbale de contravenţie pe care le trimite ghinioniştilor şoferi care au depăşit 60 km la oră! Pe cei care circulă cu 200 km la oră nu mai apucă bietul Big Brother să-i fotografieze, fiindcă merg prea repede. Noroc cu „vitezomanii" care circulă cu 60, 70 sau 80 km la oră!