În această perioadă, în care programul de vizită al publicului iubitor de artă fotografică a fost suspendat, Asociația Euro Foto Art vine în întâmpinarea orădenilor cu o enciclopedie vizuală, despre asociație, dar și despre organizațiile partenere ale acesteia, din întreaga lume.

Astfel, pe site-ul Euro Foto Art a fost alocat un spațiu pentru prezentarea organizației oficiale a AIEFA, respectiv pentru prezentarea Clubului Fotografic Nufărul din Oradea: https://www.eurofotoart.com/clubul-fotografic-nufarul/.

„Echipa de administrare a website-ului îi invită pe toți iubitorii de fotografie din întreaga lume, în această perioadă, care ne oferă mai mult timp liber, să navigheze și să vizioneze o enciclopedie vizuală despre Asociația Internațională Euro Foto Art (AIEFA) și organizațiile partenere ale acesteia de pe întregul mapamond”, se arată în comunicatul emis.

AIEFA este unicul membru regional din lume al Federației Internaționale de Artă Fotografică (recunoscută de UNESCO). Are în prezent peste 50 de organizații partenere din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, precum și sute de membrii creatori, membri de onoare și simpatizanți din Europa, SUA, Asia și Orientul Mijlociu. „Întocmai din aceste considerente singurul loc unde membrii Asociației Internaționale din intreaga lume se pot întâlni, este web-site: www.eurofotoart.com. Recent portalul a fost îmbunătățit cu un nou design, care oferă atât membrilor, cât și iubitorilor de fotografie o serie de informații vizuale ale manifestărilor expoziționale, organizate de AIEFA în Oradea, cât și în diferite părți ale lumii”, se mai arată în comunicat.

Site-ul apare în limbile română, engleză și maghiară, paginile se pot accesa printr-un click pe prescurtările: RO/ EN/ HU. Pe lângă faptul că sunt prezentate expozițiile vernisate în Oradea, din toate cele patru spații de expunere, pe site au fost postate mai multe expoziții, pentru ca oamenii să poată admira și alte imagini. În cadrul rubricii „Remember” sunt peste 150 de imagini realizate la vernisajele care au avut loc pe parcursul anului 2019.

În plus sunt publicate și numele membrilor Asociației Internaționale Euro Foto Art, care în luna respectivă își aniversează zilele lor de naștere, dar și despre membrii asociați, membrii creatori și membrii de onoare sau despre organizațiile partenere. Nu în ultimul rând, aici se vor afla informații despre cele patru festivaluri internaționale permanente organizate de Asociația Internațională Euro Foto Art.