„Steaguri Albe” este cel mai recent colind interpretat de Florin Gherlea, pe versuri scrise de Adrian Păunescu.

Încet, încet, se aproprie Nașterea Domnului, sărbătoare mult aşteptată atât de cei mici, cât şi de cei mari care sunt nerăbdători să se adune cu toţii, împreună, pentru a se bucura de Naşterea Mântuitorului.

În această perioadă, toate platformele de muzică şi nu numai sunt pline de colinde care bucură și armonizează sărbătoarea mult aşteptată. În rând cu ei, este şi orădeanul Florin Gherlea care, în acest an, ne prezintă colindul „Steaguri albe”, pe versuri scrise de Adrian Păunescu.

„Pentru a simți și a ne bucura cu adevărat de Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului, avem nevoie doar de o inimă curată, care iartă orice şi oricui. Consider că acest colind defineşte cu exactitate stările pe care le trăim de zi cu zi, şi nu cred că aş fi găsit un colind mai potrivit care să descrie în cuvinte aceste lucruri. Cea mai așteptată sărbătoare a omenirii bate la ușă, iar eu mă simt onorat să vă vestesc marele eveniment prin interpretarea acestui minunat colind”, ne-a mărturisit Florin Gherlea.

„O dată cu lansarea acestui colind, vă urez tuturor  Sărbători luminate și binecuvântate alături de cei dragi, cu împliniri cerești și pământești! Vă doresc să petreceți sfintele sărbători în pace bucurie şi sănătate, întâmpinând Noul An cu multă voie bună şi zâmbete pe faţă, care să ajungă şi să ţină cel puțin un an de zile”, a adăugat artistul.

Urmăriți noul colind al acestuia aici: