Călin Pop, vocalist, chitarist și compozitor al trupei Celelalte Cuvinte, are și proiecte personale în timpul liber pe care-l mai are la dispoziție...

Pe lângă cel solo, care este mai mult de studio, Călin Pop mai are și un proiect acustic: un duo cu prietenul lui din Oradea, folkistul Raul Silaghi, bazat pe compoziții nostalgice, dar și energice, un duo presărat cu speciale solo-uri acustice, toate acestea bazate pe sinceritatea și naturalețea exprimării artistice prin intermediul a două voci și două chitare.

Călin Pop nu scapă niciodată de la rarele apariții solo live fără să interpreteze măcar unul dintre cunoscutele hituri cântate cu trupa.

Solistul de muzică folk Raul Silaghi a început să cânte încă din adolescență, însă o perioadă bună s-a lăsat, deoarece s-a apucat de asigurări, apoi, după 20 de ani, a revenit la muzică și de atunci participă la numeroase evenimente și seri organizate în zona de Vest a României.

Concertul „Călin Pop & Raul Silaghi - un altfel de folk” va avea loc în data de 25 mai, la The Coffee Shop, București, de la ora 20.00.