Actorii Companiei teatrale independente Trendart Oradea - Comoara cu povești au început, de ceva vreme, repetițiile la spectacolul „Făt Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos”, care va fi prezentat săptămâna viitoare în Oradea și județ.  

Spectacolul ne prezintă un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează. Făt Frumos cel mofturos, răsfăţat, gelos și egoist, împreună cu o prinţesă drăguță, oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, mult îndrăgit de copii.

Regia artistică poartă semnătura regretatului regizor Mihai Păun din Galați, scenografia, a lui Csuri Emese, iar mixajul și înregistrarea în studio au fost asigurate de ing. Veres Laszlo. Inginer de sunet: Lucian Obadă. Managementul trupei este asigurat de Marius Aron și Eric Christian Aron. Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș și Daniel Teszler.

„Mai multe nu vă dezvăluim... deocamdată, dar vă asigurăm, încă de pe acum, că vă așteaptă o surpriză frumoasă”, transmit membrii trupei.

Spectacolul se va juca cu respectarea tuturor măsurilor sanitare și de distanțare socială aflate în vigoare.