Iris, una dintre cele mai emblematice trupe ale scenei muzicale rock din România, va susține un concert extraordinar joi, 31 august, de la ora 21.00, în parcul Muzeului Țării Crișurilor.

Tipografia de idei se pregătește pentru un concert în care protagoniști vor fi Cristi Minculescu, Valter și Boro. Iris Unplugged (acustic) va avea loc joi, 31 august, de la ora 21.00, în parcul Muzeului Țării Crișurilor și promite o atmosferă de neuitat, care nu trebuie ratată.

Această formație legendară a lăsat o amprentă puternică în istoria muzicii rock românești, întruchipând pasiunea, originalitatea și energia caracteristică acestui gen muzical.

Cu vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu, chitara virtuoză a lui Valter Popa și talentul unic al lui Boro la baterie, Iris a creat un sunet distinctiv, adesea denumit „sunetul Iris”, care a rămas gravat în memoria fanilor lor. Repertoriul lor variat, de la balade pline de adâncime, la piese cu influențe hard rock și progresive, a captivat audiența și a făcut din Iris o prezență de neuitat pe scenă. Acești artiști carismatici au marcat generații de fani, oferind momente de muzică autentică și transcedentală, iar moștenirea lor continuă să trăiască prin acordurile și amintirile pe care le-au lăsat în urma lor.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor, Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea.

Intrarea este gratuită!