Teatrul Regina Maria invită publicul să răspundă în perioada 15-30 aprilie unui chestionar care a fost lansat online, pe pagina de Facebook, şi priveşte preferinţele spectatorilor cu privire la repertoriu. Pentru cei care răspund, instituţia promite şi un premiu.

Astfel, prin tragere la sorţi, orădenii care răspund la întrebări pot câștiga afișul spectacolului preferat cu semnăturile actorilor din distribuție!

„Prin acest chestionar, intenționăm să realizăm un studiu privind cunoașterea caracteristicilor socio-demografice, a motivațiilor de participare la spectacole și a preferințelor publicului consumator de teatru care frecventează spectacolele Trupei Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria”, arată organizatorii.

„Datele comunicate de dumneavoastră sunt confidențiale și anonime, urmând să fie prelucrate statistic în scopuri științifice. Acestea vor constitui un reper în realizarea producțiilor TRM pentru a veni cu o ofertă de spectacole care să răspundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră.  Completarea chestionarului va dura aproximativ 10 minute, iar rezultatele sondajului vor fi publicate pe site-ul nostru până la începutul lunii iunie”, se mai arată în informare. Chestionarul cuprinde întrebări despre actorii favoriţi, spectacolele preferate, genul teatral preferat, spaţiile de joc în care publicul se simte confortabil, calitatea caietelor program, a materialelor promoţionale, a textelor de promovare. De asemenea, organizatorii vor să afle care sunt modalităţile optime prin care publicul ar prefera să fie informat despre cele mai noi producţii, sau care sunt motivele pentru care aleg să vizioneze un spectacol de teatru. În plus, publicul are posibilitatea de a evalua repertoriul recent, dar şi performanţele trupelor Iosif Vulcan şi Arcadia.