Patru străzi din Cartierul Veteranilor - Nicolae Firu, Gen. Eremia Grigorescu, Coriolan Pop și Radu Enescu, au fost modernizate. Înainte de modernizare, acestea nu aveau trotuare sau elemente de colectare și evacuare a apei.

„În total s-au modernizat peste 2 km de stradă, fiind asfaltat carosabilul, trotuarele, accesele la proprietăți și rezolvată problema canalizării pluviale. Marcajele rutiere au fost deja realizate, urmând recepția lucrărilor. Modernizarea acestor străzi vine ca o completare la amenajarea coridorului verde din strada Coriolan Pop și a parcului în suprafață de peste 8.000 mp, realizat aici pe fonduri europene, prin reconversia unor terenuri degradate”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Pe străzile Eremia Grigorescu și Coriolan Pop s-au amenajat și porțiuni de spații verzi între trotuare și carosabil. Lucrările au fost executate de Standard General (str. Nicolae Firu), Trebor Drum Construct (str. Gen. Eremia Grigorescu), Drumuri Orășenești (str. Radu Enescu) și Drumuri Bihor (str. Coriolan Pop).

Valoarea totală a lucrărilor pentru cele patru străzi a fost de 4,5 milioane lei (fără TVA), reprezentând proiectare + execuție.