Se lucrează intens pe partea dreaptă a coridorului Nufărul – Cantemir, unde muncitorii toarnă stratul de binder pe tronsonul cuprins între str. Arieșului și străzile Meiului și Nojoridului, pe o lățime de șapte metri.

 

Circulația pe porțiunea respectivă se desfășoară pe partea stângă, pe câte o bandă pe sens. Premergător acestor lucrări, s-a așternut un strat de geotextil, iar la final se va turna stratul de uzură.

Lucrările de reabilitare a coridorului Nufărul - Cantemir au început la finalul lunii ianuarie dinspre sediul Direcției Agricole (str. Arieșului), avansând către ieșirea din oraș.  În continuare, se lucrează la refacerea trotuarului și la amenajarea pistei de biciclete. Atât pista, cât și trotuarele vor avea aceeași îmbrăcăminte de beton asfaltic. Delimitarea optică a celor două suprafețe se va realiza prin culori diferite: la trotuare asfalt negru obișnuit, iar la pista de biciclete - asfalt colorat cu pigment roșu.

În cadrul proiectului, vor fi montați stâlpi inteligenți, astfel tramvaiul va avea acces liber, neîngreunat de circulație și își va putea crește viteza cu până la 30 km/h. Vor fi modernizaţi peste doi kilometri și jumătate de drum şi peste șase kilometri de trotuar. În plus, vor fi amenajați peste doi kilometri de piste pentru biciclişti şi 48 de mii de metri pătraţi de spaţiu verde.