În cursul lunii martie au început lucrările la cea de-a doua ieșire din Parcul Industrial II, care ar trebui să fie finalizate până în luna iulie a acestui an. Noul drum face legătura între strada Anghel Saligny și strada Nojoridului.

Lucrările la drumul de legătură între strada Anghel Saligny și strada Nojoridului au început în luna martie. Acesta va fi în continuarea bretelei care este paralelă cu centura și care intră în Parcul Industrial II de la mica girație de pe strada Anghel Saligny, către pasajul care duce către strada Thurzo Sandor din cartierul Grigorescu. Lucrările sunt realizate de către asocierea S.C. Drumuri Bihor S.A. – lider asociere – executant și S.C. Proexco S.R.L. – asociat – proiectant, iar prețul contractului este de 1.260.765,47 lei fără TVA, din care proiectarea - 16.500 lei fără TVA și execuția de lucrări - 1.244.265,47 lei fără TVA.

Potrivit municipalității orădene, constructorul are la dispoziție patru luni pentru realizarea investiției, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind luna iulie 2020.

Lucrările propuse sunt: realizare carosabil (lungime 405 m, lățime 7m), trotuar pe partea dreaptă, pistă de biciclete, spații verzi, semnalizare rutieră, canalizare pluvială, podețe pentru scurgerea apelor, rețea de iluminat public.

Lucrarea se realizează în scopul descongestionării traficului în zonă, respectiv facilitarea accesului în Parcul Industrial II și Cartierul Grigorescu.