Lucrările de modernizare a carosabilului pe B-dul Nufărul – Cantemir vor îngreuna traficul în Oradea, în perioada 23 august – 1 septembrie. În etapa 1 se vor închide cele două benzi de circulație pe sensul de ieșire din Oradea iar în etapa a doua se vor închide cele două benzi de circulație pe sensul de intrare în Oradea.

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea a avizat instituirea mai multor restricții de circulație, pentru perioada 23 august – 1 septembrie. Potrivit constructorului, lucrările se vor executa alternativ pe o parte și ulterior pe cealaltă a drumului și nu vor depăși mai mult de ½ din drum.

Pentru executarea lucrărilor va fi însă necesară închiderea totală a circulației pe cele 2 benzi. În etapa 1 se vor închide cele două benzi de circulație pe sensul de ieșire din Oradea, pe direcția B-dul Cantemir spre str. Nufărul, traficul rutier urmând să se desfășoare pe cele două benzi pe sensul de intrare în Oradea, pe direcția str. Nufărul spre B-dul Cantemir, pe câte o bandă de circulație. În etapa a 2-a, se vor închide cele două benzi de circulație pe sensul de intrare în Oradea, pe direcția str. Nufărul spre B-dul Cantemir, iar traficul se va desfășura pe cele două benzi de circulație pe sensul de ieșire din Oradea, pe direcția B-dul Cantemir spre str. Nufărul, pe câte o bandă de circulație pe sens.

În perioada menționată se vor executa lucrări de ridicare a capacelor la cotă, se va așterne geocompozit, mixtură asfaltică – strat BAD22.4 și mixtură asfaltică – strat MAS16m.

Pe 23 august se va închide tronsonul 1, adică se va închide total circulația rutieră pe str. Grigore Moisil; pe 24 august se va închide tronsonul 2 – circulația urmând a fi închisă pe str. Morii; pe 25 august se va închide tronsonul 3 - circulația va fi închisă pe str. Ciheiului (partea dreaptă proiect), pe 26 august se va închide tronsonul 4 – circulația va fi închisă pe str. Ciheiului (partea strângă); pe 29 august – închidere totală a circulației pe str. Ciheiului – B-dul Nufărul; pe 30 august – închidere totală a circulației pe str. Constantin Noica – B-dul Nufărul; pe 31 august – închidere totală a circulației pe str. Grigore Moisil – B-dul Nufărul; pe 1 septembrie – închidere totală a circulației pe str. Morii – Bdul Nufărul.