S-a turnat radierul la viitoarea parcare supraetajată de pe str. Iosif Vulcan. În total, 84 de cife, a câte 9 mc fiecare, au turnat aproximativ 750 de metri cubi de ciment pe o suprafață de 1.250 de metri pătrați.

Acțiunea a început joi dimineață, la ora 6.00, și s-a încheiat la miezul nopții, procesul de turnare fiind unul continuu, media fiind de 6-7 cife de beton pe oră.

Din acest motiv, circulația pe strada Iosif Vulcan a fost restricționată pe ambele sensuri, alternativ, pe tronsonul str. Iosif Vulcan, cuprins între Piața Ferdinand și sensul giratoriu de lângă Parcul Libertății. Poliția Locală a dirijat traficul, pe tronsonul afectat. 

Lucrarea este executată de asocierea Drum Asfalt & Trameco, valoarea contractului fiind de aproape 10,25 milioane de lei.

Noua parcare va avea 145 de locuri, din care 6 destinate utilizării de către persoane cu handicap, și se realizează pe un teren de 4.179 mp, existent în curtea interioară delimitată de str. Iosif Vulcan nr. 12-14 și str. Aurel Lazăr nr. 5-9.

Clădirea parcării va avea regimul de înălțime D+P+3E. Pe lângă locurile de parcare auto, mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete.