Elevii clasei a IV-a B de la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu au participat miercuri, 23 noiembrie, la Clubul de lectură în limba română, organizat de Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai.

Elevii au fost prezenţi la bibliotecă alături de prof. înv. Maria Brisc şi prof. înv. Luminiţa Abrudan, în cadrul proiectului La pas prin tradiţie şi istorie, desfăşurat de clasa a IVa B în acest an şcolar.

Clubul de lectură în limba română a avut ca subiect un fragment din clasica poveste a lui Pinocchio, de Carlo Collodi. Activitatea a fost coordonată de studentele Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. La activitate a participat şi o elevă de la Liceul Teologic Penticostal Betel , Oradea, sub îndrumarea doamnei conferențiar dr. Simona Laurian-Fitzgerald.
Copiii clasei a IV-a B prezenți la activitate au căutat comori ascunse şi au citit din povestea lui Pinocchio pe roluri. Alături de îndrumătorii lor, copiii au descoperit într-un mod inedit cum arată Țara Neghiobilor și de ce nimeni nu ar trebui să viziteze acest tărâm.