Vara a continuat șirul bucuriei și bunei-dispoziții pentru copiii de la Centrul after-school „Sfântul Martin” din Ioaniș.

La Centrul de tip after-school “Sfântul Martin” din Ioaniș, al Asociației Caritas Eparhial Oradea, fiecare zi a reprezentat pentru şcolari o nouă șansă de a descoperi lucruri noi și de a-și îmbogăți cunoștințele.

„Printre jocurile preferate, nu am uitat de clubul de lectură, de matematica distractivă și, bineînțeles, de cercurile restaurative”, anunţă Corina Andraş, educatoare. 

Potrivit acesteia, activitățile extrașcolare de la Centrul after-school „Sfântul Martin” din Ioaniș, s-au încheiat printr-un moment emoţionant, atunci când copiii au fost premiați și felicitați cu diplome personalizate de către educatoare.

„Ne-am împărtășit lucrurile minunate realizate împreună, concluzia noastră fiind aceea că a fost un an în care am făcut atâtea lucruri frumoase împreună, am învățat, am explorat, am râs, am crescut împreună și ne-am bucurat de fiecare zi ce ne-a dat ocazia de a fi din nou alături unii de alții, iar noi, adulții, suntem mândri de copii și de realizările lor”, a mai spus Corina Andraş.

După un astfel de program plin de activități și după un an școlar intens, copiii se pot bucura și de vacanța atât de așteptată și binemeritată!