Oradea redevine „Orașul Faptelor Bune”, în perioada 16 - 22 decembrie. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul municipalității, construiesc orașul care dăruiește.

 

Timp de o săptămână, zi și noapte, DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin se mută în Casa Radio ZU din Oradea și încep maratonul de fapte bune.

„De azi, 28 noiembrie, te așteptăm pe www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune, locul unde poveștile care au nevoie de ajutorul nostru se întâlnesc cu oamenii puși pe fapte bune”, a fost anunțul făcut ieri, în timpul matinalului de dimineață.

Pe link-ul https://radiozu.ro/stiri/zu-is-you/oradea-redevine-orasul-faptelor-bune-in-perioada-16-22-decembrie-5678, poți înscrie povestea ta, povestea unui cunoscut, povestea oricărei persoane care are nevoie de sprijin. Sau poți îndeplini dorințele și visurile din rândurile acestor povești.

Orașul Faptelor Bune 2022 aduce bucuria de sărbătoare și concerte în fiecare seară.

„Mai sunt câteva săptămâni până când începe cea mai frumoasă săptămână de radio din tot anul: Orașul Faptelor Bune. După trei ani, vom avea și concerte seara. Printre artiștii care vin să cânte la Oradea se numără Smiley, Theo Rose, Irina Rimes, The Motans, Nicole Cherry, Carla’s Dreams, Vescan, Spike, Andia, JO… E prima oară când vă spunem o parte din artiștii care vin să cânte”, a anunțat Mihai Morar la Morning ZU.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune 2022 este organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.