Cea de a II-a ediţie a Festivalului Informal de Carte Oradea a avut loc în perioada 4-6 FICO  reuşind să unească oameni pasionați de cărți, scris și citit (cititori, autori, editori, vânzători de carte, anticari, salvatori de cărți, booktuberi, influenceri ) cu scopul generării de noi idei și relații prin care să fie dinamizată viața culturală locală.

Exceptând târgul de carte, activitățile din cadrul FICO au avut loc sălile Hub-ului gestionat de Fundația Comunitară Oradea care se află în incinta Crișul Shopping Center. Formatul activităților a permis accesul unui număr limitat de participanțI, care au avut acces liber la workshop-uri, dar în baza unor rezervări. Cei înscrişi s-au bucurat de Atelier de scriere creativă cu Ioana Dumitrăchescu, autoare și fondatoarea Editurii Mysterio, Seminar de autocunoaștere cu Mădălina Sarca, psiholog și autoarea cărții „Fii stăpâna propriei vieți!”, Branding de carte și autor (prezentare cu Tips & Tricks) cu Vlad Mocanu, coordonatorul volumelor Eșecuri de Succes ale Antreprenorilor Români și Be Smart – ghid de educație financiară pentru liceeni; Atelier de Bullet Journaling cu Denisa Popa, fondatoare Literele Denisei, Lansare de carte pentru copii Grădina publică a Mirabelei, de Ina Curic, și lectură interactiv; Cartea și filmul – vizionarea filmului Hoțul de cărți, bazat pe cartea cu același titlu de Markus Zusak. Duminică, 6 octombrie, a fost Ziua Salvatorilor de Cărți – eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Salvatorii de Cărți. Astfel, între orele 11.00-20.00, la etajul I, Sala Atelier, a fost organizat un târg de cărți pe bază de donație. Practic, orădenii care şi-au dorit achiziţionarea unui volum, au „plătit” lăsând o altă carte în locul celei alese, limita de schimb fiind 5 cărţi de persoană.

Tot duminică au fost organizate ateliere practice pentru copii: Prima mea carte de poezii și atelier de confecționare de semne de carte. Cea de a doua ediţie a FICO s-a bucurat de succes, în ciuda vremii ploioase şi a altor evenimente care s-au desfăşurat în oraş, atrăgând peste 600 de persoane, atât la ateliere, cât şi la târgul de carte.

Festivalul organizat de Asociația Good Life Performers a fost posibil graţie finanţărilor primite de la Fundația Comunitară Oradea prin ,,Swimathon Oradea” şi de la sponsori şi donatori individuali.