Orădeanca Daiana Bocra, la vârsta fragedă de 5 anișori, model al școlii de modeling MCEliteAcademy din Oradea, s-a întors acasă, după un weekend plin de evenimente frumoase, unde a făcut cinste orașului ei.

 

Daiana Bocra are 5 ani. Practică modelingul la MC Elite Academy de la 3 ani și jumătate. Este acreditată cu diplomă de la Ministerul Educației, în urma finalizarii cursului de perfecționare în Modeling. Sâmbătă, 9 decembrie, fetița a participat la Festiva Event, obținând GrandPrix Festina Kids Model 2023 /Winter edition 2023, la categoria ei de vârstă. Duminică, 10 decembrie, Daiana a participat la prima ediție a Premiilor Elite Kids, fiind răsplătită cu Trofeul de excelență pentru cele mai bune rezultate obținute 2023 MCEliteAcademy by Mitra Călina.

Sporturile pe care care le adora Daiana, și la care participă cu drag, sunt: înot, dans modern și de societate atât la Palatul copiilor, cât și la Clubul de dans Exclusiv dance Oradea. Este o fetiță plină de energie și foarte comunicativă. Îi place scena și să fie mereu în centrul atenției. Alte titluri obținute de ea sunt: Miss Little Style 2022, Best Attitudine 2023 și Miss Sympathy 2023.