Un motociclist a fost rănit grav, duminică 8 septembrie, într-un accident rutier produs între localităţile Cadea şi Diosig.

Pompierii militari bihoreni au intervenit, duminică după amiaza, pentru salvarea victimei unui grav accident rutier, produs între un autoturism și o motoclicletă, pe DN 19E, între localitățile Cadea și Diosig. La ora 15.08, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o motocicletă și un autoturism.

„Pentru salvarea victimei, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari ai Stației Săcueni, cu autospecială de primă intervenție și ambulanța SMURD a subunității, precum și echipajul de paramedici ai Detașamentului Marghita și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, cu medic de urgență. Motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 ani, s-a ales cu răni grave și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Motociclistul, care a suferit o amputaţie a unui membru superior, a fost preluat de ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi este transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

Circulația rutieră este oprită în ambele sensuri de deplasare pentru a permite intervenția salvatorilor, fiind instituite rute ocolitoare doar pentru autoturisme”, transmite ISU Bihor.