Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața, joi după amiază, după ce a pierdut controlul motocicletei într-o curbă și s-a izbit de gardul de beton al unui imobil.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, la ora 16.22, pe drumul comunal 165, în localitatea Valea Mare de Criș, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o mmotocicletă.

„Conducătorul acesteia, un tânăr de 20 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra direcției, într-o curbă spre stânga, a părăsit partea carosabilă și a lovit, frontal, gardul din beton al unui imobil din localitate”, a transmis Alina Fărcuța.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, tânărul a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că motocicleta condusă de tânăr era neînmatriculată. Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului din cadrul Judecătoriei Aleșd, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.