Oradea: Patru vehicule într-o coliziune

Ieri, în jurul orei 08.45, pe str. Podului din Oradea, S.M.M., de 28 de ani, din Chişlaz, în timp ce conducea autoturismul pe segmentul de drum de urcare dinspre strada Borşului, la intersecţia cu strada Podului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a acroşat partea laterală stânga a semiremorcii unui autotren înmatriculat în judeţul Iaşi, condus regulamentar din sens opus de Z.I., de 53 de ani, din judeţul Iaşi. După impact, autoturismul şi-a continuat deplasarea pe contrasens unde a acroşat alte două autoturisme, ambele înmatriculate în Bihor, conduse regulamentar din sens opus. În urma accidentului rutier, S.M.M., conducătoarea primului autoturism, a suferit leziuni uşoare.

 

Salonta: A acroşat un biciclist

În cursul zilei de luni, în jurul orei 12.50, pe strada Ghestului din Salonta, C.V., de 37 de ani, din comuna Cefa, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere, nu a acordat prioritate de trecere la ieşirea dintr-o curte şi a accidentat uşor un biciclist. În momentul acroşajului, victima, B.I., de 75 de ani, din Salonta, se deplasa pe bicicletă, pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

 

Oradea: Accidentat pe trecere

Tot luni, în jurul orei 19.07, pe strada Sucevei din Oradea, orădeanca B.C.F., de 20 de ani, nu a acordat prioritate de trecere. Astfel, l-a accidentat uşor pe F.J., de 34 de ani, din comuna Oşorhei, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, semnalizat corespunzător, din partea stângă a direcţiei de deplasare a autoturismului.

 

Biharia: Acroşaj uşor

Ieri dimineaţă, pe D.N. 19, în afara Oradiei, C.A., de 63 de ani, din comuna Biharia, în timp ce conducea înspre Biharia, nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul deplasării şi a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Bihor, condus regulamentar în faţa sa, în aceeaşi direcţie, de orădeanul V.I., de 48 de ani. În urma accidentului rutier, B.A., de 31 de ani, din Borş, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare.