Salonta. Acroşaj în intersecţie

Tot miercuri, la ora 09.05, la intersecţia străzii Balogh Peter cu strada Batthyany Lajos din Salonta, un localnic în vârstă de 84 de ani, în timp ce circula pe bicicletă, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Oprire".

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani, din Tulca, jud. Bihor. În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Ciumeghiu. Pe motocicletă, fără permis şi băut

În aceeaşi zi de miercuri, la ora 18.30, în localitatea Ciumeghiu, un bărbat de 26 de ani, din Ciumeghiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga. Când a virat la stânga pentru a intra pe podeţul unui imobil a intrat în coliziune cu o motocicletă care se afla în depăşirea sa, condusă de un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că bărbatul care conducea motocicleta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilo-test, s-a constatat că bărbatul care conducea motocicleta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul motocicletei, cât şi un bărbat de 27 de ani, localnic, pasager pe motociletă, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. Leziuni mai puţin grave a suferit o tânără de 18 ani, din comuna Olcea, pasageră în autoturism. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.