Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oradea, a fost depistat joi, 8 august, în timp ce conducea cu viteză excesivă în localitatea Uileacu de Criș. Șoferul a rămas a rămas fără permis de conducere pentru patru luni.

Joi, 8 august, la ora 03.53, pe D.N. 1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Nationale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 132 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu 82 km/h, a fost sancţionat contravenţional cu 10 de puncte amendă, în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile, eliberându-i-se dovadă fără drept de circulație.    

Polițiștii atrag atenția șoferilor că neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere. „Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!”, mai transmit aceștia.