Pompierii orădeni au acționat, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în Oșorhei, reușind să salveze locuința familiei afectate de eveniment.

Pentru gestionarea evenimentului, sesizat prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 18.10, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat imediat, la adresa indicată de apelant, două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității.

„Pompierii au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta la acoperișul unei anexe, cu operativitate, în mai puțin de 10 minute, reușind să salveze locuința aflată la circa jumătate de metru de focare. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul, soldat cu arderea acoperișului anexei, pe o suprafață de circa 25 de metri pătrați a fost, cel mai probabil, provocat de jocul unui copil, în vârstă de 10 ani, cu focul”, a precizat lt. col. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.