Femeie închisă pentru înşelăciune

Poliţiştii din Valea lui Mihai au depistat, reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor pe K.L., de 55 de ani, din Valea lui Mihai, dată în urmărire naţională şi internaţională. Judecătoria Oradea a emis faţă de cea în cauză un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, aceasta fiind condamnată la 6 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. "K.L. urmează a fi încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea pentru executarea pedepsei", ne-a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Condamnat reţinut de poliţişti

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Oradea împreună cu poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut miercuri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor pe V.C., de 26 de ani, din localitatea Ineu. Instanţa de judecată a emis faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi două luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea pentru executarea pedepsei.

Suspectat de furturi din maşini

Poliţiştii Biroului Furturi din Auto din cadrul Poliţiei Oradea au început urmărirea penală faţă de de F.C., de 27 de ani, din comuna Sălard, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt calificat. Acesta este suspectat că, în cursul lunii septembrie 2011, ar fi sustras o poşetă care conţinea acte de identitate, suma de 550 lei şi un telefon mobil dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Oradea, provocând un prejudiciu total de 2.000 lei. Totodată, cel în cauză este bănuit că, în cursul lunii noiembrie 2011, ar fi sustras dintr-un alt autoturism parcat pe o stradă din Oradea o poşetă cu acte de identitate, carduri bancare, 500 lei şi un telefon mobil, bunuri în valoare totală de 1.000 lei. "Poliţiştii Biroului Furturi din Auto continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului provocat", a mai precizat Dinu.