Femeie suspectată de furt

Poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au început urmărirea penală faţă de R.V., de 32 de ani, din Vadu Crişului, judeţul Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Aceasta este suspectată că la 29 mai a.c., în timp ce se afla în locuinţa unui orădean, ar fi profitat de neatenţia acestuia şi ar fi sustras 2.200 USD şi trei inele bărbăteşti, din aur, provocând un prejudiciu total de 14.000 lei. "Poliţiştii orădeni continuă cercetările cu suspecta în stare de libertate, pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale", a precizat Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Hoţi prinşi de poliţişti

Luni dimineaţa, poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Biharia i-au depistat pe raza comunei Biharia pe R.J., de 29 de ani, şi H.Z., de 21 de ani, ambii din Sălard, după ce tocmai sustrăseseră şase ţevi metalice dintr-un grajd din localitatea Sălard. Prejudiciul, în valoare de 7.000 lei, a fost recuperat integral. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Mandat pus în aplicare

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Valea lui Mihai l-au depistat şi reţinut pe B.S., de 26 de ani, din Otomani, faţă de care Judecătoria Marghita a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la doi ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. "Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor, urmând a fi transferat la Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei", a adăugat Alina Dinu.