A tamponat două autoturisme
Un tânăr de 19 ani, M.R.I., din localitatea Marghita, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil umed, într-o curbă la dreapta. Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a tamponat două autoturisme, parcate în afara şoselei. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi C.A.C., de 19 ani, din Marghita, pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare. Cele două victime au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările în cauză continuă.

Minoră acroşată
Vineri, în localitatea Săcueni, B.L.J., de 22 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi, pe o stradă din localitate. A acroşat uşor o minoră de 16 ani din aceeaşi localitate. Victima nu a necesitat internarea în spital. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că B.L.J. se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă.

Fără permis şi băut la volan
Poliţiştii din Vadu Crişului au fost sesizaţi prin 112, sâmbătă dimineaţa, că într-un şanţ din localitatea Topa de Criş, pe DN1, se găseşte avariat un autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că maşina a fost condusă de C.L., de 33 ani, din localitatea Beznea. Poliţiştii au mai stabilit că acesta nu poseda permis de conducere, se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând şi recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.