Accidentaţi grav

Vineri, pe  strada Clujului, o tânără de 25 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un biciclist, de 87 de ani, din Municipiul Oradea. Biciclistul nu s-a asigurat la efectuarea virajului de stânga şi a intrat în faţa autoturismului. În urma evenimentului rutier, biciclistul a suferit leziuni grave, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. De asemenea, sâmbătă, la intersecţia străzii Dimitrie Cantemir cu strada Muntele Găina din Oradea, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Bratca, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat o femeie de 35 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea roşie a semaforului electric. Femeia a suferit leziuni grave, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în ambele cauze.

Coliziune cu un cap de pod

Sâmbătă seara, în afara localităţii bihorene Sârbi, un  tânăr de 23 de ani, din Sârbi, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere, iar autoturismul condus avea numărul de înmatriculare provizoriu expirat.

Lovită de un şofer băut

Un alt accident s-a produs, duminică seara, în localitatea bihoreană Curăţele. Un bărbat de 39 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor o femeie de 64 de ani, care circula pe mijlocul părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers, fără să fie echipată cu elemente reflectorizante. În urma accidentului rutier, femeia de 64 de ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.