Accident pe DN76

Vineri, pe DN 76, în localitatea Pocola, un tânăr din Municipiul Beiuş, de 25 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă corespunătoare faţă de un autoturism oprit în coloană, la culoarea roşie a semaforului electric, acroşând-l. În urma accidentului rutier, un pasager aflat în autoturismul acroşat a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Şofer băut

Tot vineri, pe drumul judeţean 191/B, în localitatea Voivozi, un tânăr de 19 de ani, din Popeşti, în timp ce  conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, parte carosabilă cu denivelări. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a părăsit carosabilul şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma testării cu aparatul etilo-test, s-a constatat că tânărul de 19 ani care conducea autoturismul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, o pasageră din autoturism a suferit leziuni uşoare.

Rănit grav

Sâmbătă, pe drumul comunal 180, în afara localităţii Subpiatră, comuna Ţeţchea, un tânăr de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunătoare faţă de un ansamblu tractor agricol  neînmatriculat şi neînregistrat, aflat în faţa sa, acroşând-l.  În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni multiple pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.