Băut la volan

Miercuri, 18 august, în jurul orei 02.30, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Oradea, a fost depistat un localnic de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

 

Pietoni accidentaţi

Pe Bulevardul Dacia din Oradea, un şofer de 63 de ani, din comuna Biharia, în timp ce conducea, marţi, un autoturism pe banda a doua, nu a acordat prioritate de trecere la doi pietoni angajaţi în traversarea străzii pe marcajul pietonal, accidentându-i. În urma accidentului rutier, pietonii au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital. Cercetările în cauză continuă.


Adolescent acroşat

Marţi seara, pe strada Gării, din localitatea Tileagd, un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, la efectuarea unui viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus din sens opus de un adolescent de 17 ani, din Tileagd, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.