Pensionar rănit uşor

Marţi, la intersecţia străzii Simion Bărnuţiu cu strada Primăriei din Oradea, orădeanul T.L.L., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, a acroşat un pieton. În momentul acroşajului, victima, D.A., de 75 de ani, se angajase în traversarea carosabilului, fără să se asigure, pe la colţul intersecţiei, din partea stângă a direcţiei de deplasare a autoturismului. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare.

Copil accidentat

Tot marţi, pe drumul judeţean 764, în localitatea bihoreană Căbeşti, orădeanul P.M.V., de 28 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în Municipiul Bucureşti, l-a acroşat cu  oglinda retrovizoare dreaptă pe un minor localnic de opt ani. În momentul acroşajului, minorul circula  regulamentar, din sens opus, pe  partea dreaptă a direcţiei de deplasare a autoutilitarei. În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Şofer băut

Luni, la intersecţia străzii Gheorghe Doja cu strada Olteniei din Oradea, orădeanul I.L.R., de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, a acroşat un pieton. În momentul acroşajului, victima, orădeanca C.E., de 42 de ani, se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare. În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.