Căruţă acroşată

Marți, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, L.D.M., de 25 de ani, din Josani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul deplasării față de vehiculul din fața sa. Astfel, a acroșat din spate o căruţă condusă de localnicul S.G.R., de 41 de ani, care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma accidentului rutier, S.F., de 66 de ani, din Tinăud, pasager în căruță, a suferit leziuni ușoare. Cercetările în cauză continuă.

 

Minor accidentat pe trecere

Tot marți, la intersecţia străzii Dimitrie Cantemir cu strada Cetăţii din Oradea, S.I., de 49 de ani, din Şimian, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a acroșat un minor orădean de 14 ani, care se angajase în traversarea carosabilului în mod regulamentar, pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

 

Nu a păstrat distanţa

Un alt accident a avut loc la intersecţia străzii Nufărului cu strada Nojoridului din Oradea. M.C.V., de 37 de ani, din Sâmbăta, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul din fața sa. Astfel, a acroșat din spate un autoturism condus regulamentar de orădeanul B.V., de 51 ani. În urma accidentului rutier, P.D., de 56 de ani, din Sfântu Gheorghe, Covasna, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare.