A intrat în pod

Duminică, în localitatea bihoreană Şerghiş, F.P.S., de 21 de ani, din Tileagd, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă periculoasă spre stânga semnalizată prin indicator, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier, S.M., de 18 ani, şi un minor de 15 ani, ambii din Tileagd, pasageri în autoturism, au suferit leziuni uşoare. Cercetările în cauză continuă.

Băut şi fără permis

Tot duminică, în localitatea bihoreană Poşoloaca, R.D.F., de 39 de ani, din Tileagd, în timp ce conducea un moped înregistrat în Tileagd, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a dezechilibrat şi mopedul a căzut pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Cercetările în cauză continuă.

A adormit la volan

Sâmbătă, în localitatea bihoreană Uileacu de Criş, N.R., de 35 de ani, din  Iaşi, în timp ce conducea dinspre Oradea înspre Cluj un autoturism înmatriculat în Italia, pe fondul oboselii accentuate, a adormit la volan, autoturismul a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton şi cu trei copaci. În urma accidentului rutier, N.L., de 41 de ani, din Iaşi, pasageră în autoturism a suferit leziuni uşoare. Cercetările în cauză continuă.